Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Argeș a primit o diplomă de la Poliție după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o (Foto)

O femeie din Argeș, mamă a doi copii, a primit o diplomă de la Poliție după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o.

de Redactia Observator

la 05.01.2018 , 18:58

O femeie din Argeș a primit o diplomă de la Poliție după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o - Poliția Română

O femeie din Argeș, mamă a doi copii, a primit o diplomă de la Poliție după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o.

Femeia, angajată a unui restaurant din Argeș, a găsit în local geanta cu 16.000 de euro pe care o tânără din Brăila, care se întorcea din Italia, o uitase atunci când a fost la restaurant pentru a mânca.

Fără să stea pe gânduri, angajat și-a anunțat șefa și apoi Poliția, iar geanta cu suma uriașă de bani s-a întors la tânăra care o uitase.

Articolul continuă după reclamă

"Alaltăieri, polițiștii Secție de Poliție Rurală Drăganu, județul Argeș, au primit un apel de la angajata unui local din județ. Femeia, de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste, a povestit polițiștilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, o geantă uitată de o clientă.

Pe acelaşi subiect

În cursul zilei, poposise la local o femeie și un bărbat, care veneau din Italia, cu o mașină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, și-a uitat geanta.

Angajata a observat și, împreună cu patroana localului, a sunat la poliție.

Polițiștii, care în urmă cu puțin timp au acționat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.

Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură.

Astfel, tânăra, în mai puțin de două ore, a recuperat geanta cu 16.000 de euro.

Felicităm angajata restaurantul. Colegii noștii i-au oferit o DIPLOMĂ DE MERIT ÎN SEMN DE RECUNOAȘTERE A CALITĂȚII MORALE", se arată într-o postare pe Facebook a Poliției Române.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Ştiri sociale » O femeie din Argeș a primit o diplomă de la Poliție după ce a găsit o geantă cu 16.000 de euro și a predat-o (Foto)