Antena Meniu Search
x

Mesaj Ro-Alert în Cluj. Un pui de urs, filmat în timp ce alerga dezorientat pe străzile din Câmpia Turzii: "Bă, sunați la poliție!"

Cetățenii din Câmpia Turzii, județul Cluj, au fost sesizați prin mesaj Ro-Alert, noaptea trecută, privind prezența unui urs pe o stradă din oraș.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.05.2020, 08:32

Mesaj Ro-Alert în Cluj. Un pui de urs, filmat în timp ce alerga dezorientat pe străzile din Câmpia Turzii - captura video YouTube
  • Mai mulți tineri au filmat din mașină puiul de urs, care alerga dezorintat pe o stradă.
  • Animalul încă nu a fost prins.

Potrivit ISU Cluj, ursul a fost văzut pe strada Laminoriștilor, din Câmpia Turzii, fiind transmis un mesaj de avertizare Ro-Alert.

Locuitorilor din Câmpia Turzii li s-a recomandat să evite zona în care a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuințe sau să păstreze distanța față de urs.

De asemenea, cetățenilor li s-a recomandat să nu se pună în pericol pentru a fotografia sau filma animalul sau să îl hrănească.

În zona au fost trimise un echipaj mixt de poliție și jandarmi, un echipaj al poliției locale, un echipaj SMURD și un medic veterinar din cadrul gradinei zoologice din municipiul Turda, pentru a asigura coordonarea activității și tranchilizarea animalului sălbatic.

Puiul de urs, filmat în timp ce alerga dezorintat pe stradă

Ursul a fost văzut pe strada George Coşbuc, iar prezenţa lui a fost ulterior semnalată în localitatea Viişoara. În ciuda apelurilor la 112, ursul nu a fost prins de autorităţi, scrie monitorulcj.ro.

Mai mulți tineri au filmat din mașină puiul de urs, care alerga dezorintat pe o stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A fost primită o informare din partea personalului Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, despre faptul că a fost filmat, în cursul nopții, pe strada George Coșbuc din Câmpia Turzii, un pui de urs, care alerga pe carosabil și că acesta a fost observat și de alte persoane, în apropiere de localitatea Viișoara. În urma verificărilor efectuate în zonă, de către personalul primăriei, puiul de urs nu a fost găsit", au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mesaj Ro-Alert în Cluj. Un pui de urs, filmat în timp ce alerga dezorientat pe străzile din Câmpia Turzii: "Bă, sunați la poliție!"