Antena Meniu Search
x

Bărbatul care a dus-o pe Delia în cimitirul din Petroșani, de Ziua Morților, și nu a mai adus-o acasă a fost reținut

Bărbatul care a luat-o din fața blocului pe Delia, fetița de 7 ani dată dispărută de tatăl ei, pe 1 noiembrie, și care a dus-o în cimitir, de Ziua Morților, a fost reținut pentru lipsire de libertate.

Bărbatul care a luat-o din fața blocului pe Delia, fetița de 7 ani dată dispărută de tatăl ei, la Petroșani, și care a dus-o în cimitir, de Ziua Morților, a fost reținut pentru lipsire de libertate.

Delia a fost dată dispărută pe 1 noiembrie de tatăl ei, un tânăr de 26 de ani, care a sesizat Poliţia municipiului Petroşani.

Copila şi bărbatul s-ar fi îndreptat spre Cimitirul Central din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, de Ziua Morţilor.

Delia a fost găsită de polițiști, în noaptea de miercuri spre joi, într-un cămin dezafectat în municipiul Vulcan, alături de bărbatul care nu a mai dus-o acasă.

Pe acelaşi subiect
Un barbat a fost retinut in cazul disparitiei fetitei de 7 ani din Petrosani

Bărbatul de 44 de ani a fost reținut de polițiști.

"Bărbatul de 44 de ani care a plecat cu fetiţa din Petroşani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate în mod ilegal", a transmis Poliţia Judeţeană Hunedoara.

Ulterior, fetița de 7 ani a fost dusă la spital pentru verificări, stabilindu-se că este în regulă din punct de vedere medical, iar apoi a fost audiată de poliţişti, în prezenţa mamei sale şi a unui avocat.

Mama Deliei ar putea fi decăzută din drepturi

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara au anunțat, joi, ca Delia şi cei doi fraţi gemeni ai acesteia, în vârstă de patru ani,vor fi preluaţi în Centrul de primire în regim de urgenţă Deva. 

"Ca urmare a apariţiei articolelor de presă, ne-am autosesizat în data de 6 noiembrie a.c. Ulterior, în aceeaşi zi, am fost sesizaţi de Poliţia municipiului Petroşani. Împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Petroşani s-a efectuat o evaluare iniţială a familiei, constatându-se că pentru copii se impune instituirea măsurii de protecţie specială, tratament în regim de urgenţă. În cursul zilei de azi (joi - n.r.) vor fi preluaţi în cadrul Centrului de primire în regim de urgenţă Deva, urmând a intra în compatibilizare cu un asistent maternal profesionist", a declarat Cristina Sav, purtătorul de cuvânt al DGASPC Hunedoara.

Potrivit acesteia, mama copiilor ar putea fi decăzută din drepturi, dacă se constată că s-au aplicat rele tratamente asupra minorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care a dus-o pe Delia în cimitirul din Petroșani, de Ziua Morților, și nu a mai adus-o acasă a fost reținut