Antena Meniu Search
x

Top 10 zodii criminale. Raport oficial al criminaliştilor români

Topul zodiilor criminale a fost publicat de criminaliştii români într-un studiu criminologic privind infracţiunile de omor şi de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Anchetatorii au strâns informaţii şi date pe parcursul a 5 ani, obţinând o listă cu zodiile persoanelor condamnate pentru omor.

Criminaliştii români au făcut un top cu zodiile cele mai criminale
Top 10 zodii criminale, alcătuit de criminaliştii români - pixabay.com

Topul zodiilor criminale a fost publicat de criminaliştii români într-un studiu criminologic privind infracţiunile de omor şi de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Anchetatorii au strâns informaţii şi date pe parcursul a 5 ani, obţinând o listă cu zodiile persoanelor inculpate şi condamnate pentru omor.

Top 10 zodii criminale. Locul 10, Scorpion

Pe locul 10 în topul zodiilor criminale se află zodia Scorpion, potrivit studiului criminologic. Semn intens, al morții și renașterii, al tabuuri-lor si sexului, Scorpionul dǎ nativi pǎtimași, misterioși, profunzi și persistenți. Scorpionii sunt penetranți și incisivi, magnetici și paradoxali. Ei sunt guvernați de douǎ planete puternice, Pluton și Marte, motiv pentru care pot fi rǎzboinici și foarte tenace. Ei nu renunțǎ la scopurile și planurile lor, oricâte obstacole ar întâlni în cale. Nimic nu pare sǎ-i intimideze, pǎstrându-și cumpǎtul și mimica impenetrabilǎ în orice condiții. Sunt pasionali, au dorințe intense, greu de înțeles de alte semne zodiacale.

Pe acelaşi subiect

Top 10 zodii criminale. Locul 9, Balanţă

Pe locul 9 în topul zodiilor criminale se află zodia Balanţă, potrivit studiului criminologic. Nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt. Nativii Balanțǎ sunt de regulǎ încântǎtori, iar acest fapt se datoreazǎ privilegiului de a o avea pe Venus drept planetǎ guvernatoare. Balanțele privesc totul din cel puțin douǎ unghiuri și iubesc foarte mult arta și frumosul. Balanța este și un semn de aer, ceea ce ii imprima o minte agerǎ, activǎ, raționalǎ.

Top 10 zodii criminale. Locul 8, Săgetător

Pe locul 8 în topul zodiilor criminale se află zodia Săgetător, potrivit studiului criminologic publicat de criminaliştii români. Semn dual de foc, masculin, Sǎgetǎtorul mai este numit și „arcașul”. Sǎgetǎtorul întruchipeazǎ laolaltǎ ghidul, teologul, profesorul dar și studentul, filozoful și nomadul. El cautǎ sǎ înțeleagǎ și pentru asta cautǎ în permanențǎ și atrage schimbǎri dese în viața lui. Este și un semn al aventurii, al cǎlǎtoriilor și petrecerilor. Sunt vizionari, gândesc în perspectivǎ și își creeaza mereu o imagine mentalǎ de ansamblu a ceea ce vor sǎ realizeze. Cea mai mare dorințǎ a lor este sǎ li se acorde libertate.

Top 10 zodii criminale. Locul 7, Leu

Pe locul 7 în topul zodiilor criminale se află zodia Leu, potrivit studiului criminologic publicat de criminaliştii români. Leii nu renunțǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde își doresc. Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎțânat și chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider și își asumǎ acest rol cu plǎcere și cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos și loial, dar poate deveni și vanitos, plin de sine și necruțǎtor cu inamicii. Cad foarte ușor în plasa celor de rea credințǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude și lingușeli.

Top 10 zodii criminale. Locul 6, Fecioară

Pe locul 6 în topul zodiilor criminale se află zodia Fecioară, potrivit studiului criminologic publicat de criminaliştii români. Potrivit astrologiei, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Este mai organizatǎ decât oricare alt semn zodiacal. Deși pare liniștitǎ și calmǎ, nu este deloc așa, pentru cǎ are o activitate interioarǎ foarte intensǎ. Îi place ordinea și este foarte atentǎ la detalii. Observǎ dintr-o privire o eroare sau un defect și poate gǎsi nereguli oriunde. Ii place sǎ analizeze, sǎ investigheze, sǎ cerceteze în detaliu. Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ.

Top 10 zodii criminale. Locul 5, Peşti

Pe locul 5 în topul zodiilor criminale se află zodia Peşti, potrivit studiului criminologic. Semnul Peștilor este considerat cel mai evoluat semn din punct de vedere spiritual sau cel mai deschis catre zona asta. Datoritǎ percepțiilor lor intuitive, empatiei și spiritului de sacrificiu, uneori pot fi greu de înțeles de ceilalți. Peștii au douǎ posibilitǎți: fie înoatǎ împotriva curentului (și atunci avem de-a face cu nativi care greșesc deseori drumul), fie înoatǎ în sensul curentului (și-atunci vorbim de nativi care se lasǎ conduși de intuiție). Ei pot avea cel de-al șaselea  atât de  dezvoltat, incât se rup deseori de lumea realǎ, materialǎ.

Top 10 zodii criminale. Locul 4, Gemeni

Pe locul 4 în topul zodiilor criminale se află zodia Gemeni, potrivit studiului criminologic publicat de specialiştii români. Astrologii sunt de părere că Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. 

Gemenii se aruncǎ în viaţă cu o frenezie greu de egalat şi înţeles, chiar dacǎ, în aparentǎ, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sǎ se joace, sǎ trǎiascǎ totul cu entuziasm.

Top 10 zodii criminale. Locul 3, Racul

Pe locul 3 în topul zodiilor criminale se află Racul, potrivit studiului criminologic publicat de anchetatorii români. Zodia este descrisă de specialiştii în astrologie ca fiind sensibilă, timidă, introvertită, precaută. Racul cautǎ ceea ce considerǎ cǎ este cel mai important în viațǎ, siguranța. Are nevoie sǎ se simtǎ la adǎpost, în siguranțǎ. Chiar dacǎ este extrem de emotiv, imaginativ și romantic, ascunde aceste trǎsǎturi în spatele unei mǎști impenetrabile. Imaginația lui bogatǎ îi distrage deseori gândurile, rupându-l de realitate. Ce este însǎ cel mai interesant de observat în comportamentul unui Rac, este faptul cǎ mereu ajunge unde vrea.

Top 10 zodii criminale. Locul 2, Taurul

Pe locul 2 în topul zodiilor criminale se află Taurul, potrivit studiului criminologic. Semnul zodiacal Taur este unul de pământ. Taurul este stabil și pasiv, conservator și pragmatic. Are nevoie de stabilitate, de siguranțǎ, de certitudini. Dacǎ nu are controlul total asupra unei situații noi, se opune cu toatǎ ființa oricǎrei schimbǎri. El se acomodeazǎ destul de greu în noi condiții și circumstanțe. Nativul Taur este destul de comod, atras de tot ce e bun și frumos, dar mai ales de plǎcerile vieții. Este condus de planeta Venus, planeta care guverneazǎ simțurile.

Top 10 zodii criminale. Locul 1, Berbecul

Pe primul loc în topul zodiilor criminale se află Berbecul, potrivit studiului criminologic. Semnul zodiacal Berbec este semn cardinal de foc, cu energie yang. Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri. Vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului. Are entuziasm și curaj din plin, iar dacǎ își pune ceva în minte, este de neoprit. Acești nativi sunt insistenți, direcți și sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiți de tact și chiar brutali, rǎnindu-i foarte ușor pe cei din jur. Berbecul este cel mai energic semn zodiacal şi posedă o energie superioară altor zodii. Are cea mai puternicǎ forțǎ intuitivǎ și cea mai intensǎ voințǎ de a acționa și de a reuși.

Top 10 zodii criminale. Studiu criminalistic românesc

Studiul criminologic publicat de anchetatorii români priveşte toate infracţiunile de omor (simplu sau calificat) şi de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte ce au făcut obiectul trimiterilor în judecată în perioada anilor 2011 - 2015.

Potrivit studiului, fiecare om prezintă o entropie psihică, adică o anumită organizare a

sistemului psihic. La un moment dat, poate interveni o dezorganizare (lucru, de altfel, firesc odată cu înaintarea în vârstă), care la congruența cu un factor dezechilibrant din ambianță, mai ales cu emotivitatea negativă intensă, duce la apariția unei aberații criminogene.

Prin urmare, comportamentul criminogen reprezintă un epifenomen al entropiei psihice, totdeauna actul crimei fiind raportabil la o stare de psihoentropie crescută, și nu la una minoră.

Criminaliştii concluzionează că modul de comportare a unui individ este determinat de trăsăturile sale de personalitate, trăsături formate, în decursul devenirii umane, din interacțiunea mediului (inclusiv a educației) cu predispozițiile naturale (pe care el le-a prezentat la naștere), iar situația din ambianță nu poate fi decât o ocazie ivită în calea manifestării personalității sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Top 10 zodii criminale. Raport oficial al criminaliştilor români