Antena Meniu Search
x

Mărturia teribilă a tatălui studentei de 21 ani abuzată și ucisă cu sălbăticie de 4 indivizi: Mama ei a intrat în ocean și nu s-a mai întors

Tatăl studentei eminente în vârstă de 21 de ani care a fost abuzată și ucisă cu sălbăticie de o bandă de hoți, în Africa de Sud, a făcut o mărturisire cutremurătoarea în ultima zi a procesului celor patru criminali.

Tatăl studentei eminente în vârstă de 21 de ani care a fost abuzată și ucisă cu sălbăticie de o bandă de hoți, în Africa de Sud, a făcut o mărturisire cutremurătoarea în ultima zi a procesului celor patru criminali.

Hannah Cornelius, o studentă de nota 10, fiica unui judecător şi a unei avocate, a fost victima unei crime cumplite comisă în oraşul sud-african Stellenbosch, în mai 2017.

Hannah Cornelius, studenta sud-africana ucisa de 4 indivizi in mai 2017

Miercuri, trei dintre acuzați, Geraldo Parsons (27 de ani), Vernon Witbooi (33 de ani) și Eben van Niekerk (28 de ani), au fost găsiți vinovați de crimă și viol, precum și de răpire, tâlhărie și tentativă de crimă în cazul tânărului Cheslin Marsh, 22 de ani, colegul lui Hannah.

Pe acelaşi subiect

Al patrulea acuzat, Nashville Julius (29 de ani), a fost găsit vinovat de răpirea și tâlhărirea Hannei Cornelius și a lui Cheslin Marsh.

Mama studentei a intrat în ocean și nu s-a mai întors

Tatăl lui Hannah, Willem Cornelius, judecător, a făcut o mărturisire teribilă în ultima zi a procesului de la Tribunalul Western Cape.

Bărbatul a povestit cum soția lui, Anna, avocat de meserie, nu și-a mai revenit după ce fiica ei a fost ucisă cu brutalitate de cei patru indivizi, care au vrut inițial să-i fure mașina.

Hannah Cornelius, studenta sud-africana ucisa de 4 indivizi, si mama ei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a mărturisit că nu a putut participa la procesul criminalilor fiicei lui, deoarece nu a mai putut trece prin drama de a auzi ce i-au făcut aceștia lui Hannah și chinurile la care au supus-o.

Tatal lui Hannah Cornelius, studenta sud-africana ucisa de 4 indivizi in mai 2017

În urma tragediei, Willem Cornelius a renunțat, de asemenea, la a mai fi judecător, apreciind că nu-și mai poate face meseria cu obiectivitate, din cauza a ceea ce s-a întâmplat cu iubita lui fiică.

Hannah s-a rugat de criminalii ei să o lase în viață

Pe 27 mai 2017, Hannah şi-a condus un coleg de facultate, pe Cheslin Marsh, cu maşina, acasă. Tânărul se temea să nu fie atacat pe drum de hoţi, de aceea ceruse ajutorul frumoasei studente.

În parcarea din apropierea casei, maşina studentei a fost atacată de 4 indivizi. Ameninţat cu un cuţit, colegul ei de facultate a fost lovit în cap cu cărămizi până şi-a pierdut cunoştinţa, fiind apoi aruncat în portbagajul automobilului marca VW Golf. Agresorii i-au furat acestuia banii şi telefonul.

Camerele de supraveghere din parcare au surprins momentul atacatului.

Pe studentă, hoţii au obligat-o să treacă pe bancheta din spate, unde au violat-o pe rând.

În timpul procesului, unul dintre agresori a susținut că tânăra s-a rugat de agresorii ei să o lase în viață, după ce aceștia au abuzat-o cu sălbăticie.

Agresorii lui Hannah Cornelius, studenta sud-africana ucisa in mai 2017, gasiti vinovati

Însă, tânăra a fost aruncată în portbagaj, dusă într-un loc ascuns și ucisă.

Colegul tinerei spune că, atunci când şi-a revenit, s-a trezit abandonat pe o stradă. Fusese aruncat în maşină de către cei 4 indivizi.

Hannah în schimb a fost găsită moartă de poliţie, la câţiva kilometri distanţă.

Hannah Cornelius, studenta sud-africana ucisa in mai 2017

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mărturia teribilă a tatălui studentei de 21 ani abuzată și ucisă cu sălbăticie de 4 indivizi: Mama ei a intrat în ocean și nu s-a mai întors