Antena Meniu Search
x

Video Fostul poliţist care a spulberat un caiac cu patru adolescenţi pe Dunăre susţine că nu i-a observat: "Ca și cum ai fi cu mașina pe șosea și nu vezi drumul"

Un fost poliţist de frontieră a fost cat pe ce să omoare patru adolescenţi! Tinerii sunt caiacişti şi se antrenau pe Dunăre, ca în fiecare zi. O şalupă plină de turişti le-a sectionat insa ambarcatiunea, iar cel care o conducea n-a schitat niciun gest pentru a evita impactul. Unul dintre tinerii sportivi a fost rănit şi a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 14.07.2021, 09:06

Vezi și
  • Poliţistul care a spulberat un caiac cu patru adolescenţi pe Dunăre susţine că nu i-a observat: "Este ca și cum ai fi cu mașina pe șosea și nu vezi drumul"

Şalupa plină de turişti a rupt caiacul în care se aflau cei patru adolescenţi de la Clubul Sportiv Orşova. Cel care conducea şalupa nici măcar nu a întors capul să vadă ce s-a întâmplat. De oprit ambarcaţiunea şi ajutat sportivii nici nu s-a pus problema. Tinerii au fost salvaţi de nişte turişti aflaţi prin apropiere.

Supravieţuitor: El nu se uita pe unde a mers. El se uita la şalupa de lângă noi. Noi am şi strigat la el şi el n-a vrut să mă bage în seamă.

Accidentul a avut loc sub privirile îngrozite ale antrenorului lor, care se afla într-o altă ambarcaţiune, aflată la 150 de metri distanţă.

Ilie Bădănuc - antrenor: Conducătorul şalupei susţine că nu l-a observat. Incredibil. A venit cu viteză, a lovit, a făcut barca de 4 praf.

Pe acelaşi subiect

Alexandru Ghițoaica-director club sportiv Orșova: Este ca și cum ai fi cu mașina pe șosea și nu vezi drumul. Nu pot să îmi dau seama cum nu a putut să observe un caiac de 4 care are 11 metri, cu 4 sportivi, barca de culoare albastră, ei îmbrăcați in diferite culori. Nu ai cum! 

Incidentul a avut loc cu doar câteva zile înainte ca tinerii să participe la o competiţie importantă

Ilie Bănăduc-antrenor caiac: Eu vreau să-i liniştesc pe aceşti copii. Să ne liniştim. Că în data de 22 iulie mergem la Piteşti la Campionatul Naţional. Avem Campionatul Naţional de juniori 1, de cadeţi, junior 2, plus selecţie. Şi eu vreau să îi am liniştiţi că am muncit un an de zile şi acum în ultima săptămână suntem bulversaţi. 

Pentru evitarea acestui tip de accidente, ar fi oportună o modificare legislativă.

Theodor Frolu - asociatul in afaceri al lui Ivan Patzikin: Trebuie create niste sisteme ca in oras. Sa ai autostrazile unde n-ai voie sa mergi cu bicileta pe autostrada, dar si invers. Adica sa ai zone unde sa nu ai voie decat cu caiacul. 

Conducătorul şalupei a oprit la ţărm, ca să-şi debarce clienţii. Fostul poliţist de frontieră, actualmente mic antreprenor, susţine că nu a fugit. Doar că a decis să aştepte la mal. Acum are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce unul dintre adolescenţi s-a ales cu răni la mână, spate şi cap. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Fostul poliţist care a spulberat un caiac cu patru adolescenţi pe Dunăre susţine că nu i-a observat: "Ca și cum ai fi cu mașina pe șosea și nu vezi drumul"