Antena Meniu Search
x

Video Gastronomie pe lacul Colibiţa. Cât au plătit turiştii pentru experienţa unică

O experienţă gastronomică inedită în Bistriţa-Năsăud. De asta au avut parte zeci de turişti, care au făcut o mini croazieră pe lacul Colibiţa, pe o ambarcaţiune cu bucătărie şi bar. Oamenii au avut ocazia să se bucure de un peisaj splendid şi, totodată, să deguste cele mai bune preparate tradiţionale din zonă. Din meniu nu au lipsit celebra slănină de porc Mangaliţa, vinul şi ţuica din Ardeal. 

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 14:28

Vezi și

Zeci de turişti veniţi din toate colţurile lumii s-au îmbarcat la bordul unui catamaran cu bucătărie şi bar şi au plecat într-o expediţie inedită pe lacul Colibiţa. Pe lângă un peisaj superb, oamenii au avut ocazia şi să deguste cele mai bune preparate specifice zonei.

Alex Petricean, bucătar: Am pregătit un meniu de degustare de 5 preparate, care cuprinde carne la grătar, păstrăv de munte, o frigăruie din carne vegetală cu varză, salată de roşii cu brânzeturi din zona Bistriţei şi un desert cu caise. 

Mihai Toader, bucătar: Am folosit foarte mult ingredientele din zona Bistriţei, din zona Colibiţei, foarte multe dintre igrediente sunt chiar de pe malul acestui lac. 

Turiştii au fost încântaţi de experienţa inedită

Turist: Sunt fascinată de ceea ce am trăit astăzi. Mâncarea a fost excelentă, un gust desăvârşit, atmosfera de vis. 

Turist: Este ceva deosebit, ne bucurăm că am descoperit chestia asta, noi suntem de la Braşov. Este foarte frumos, recomand la toată lumea. Şi peisajul şi lacul în sine este deosebit. 

Turist: Mâncarea este absolut de bună, este ceva deosebit. Vinul, la fel de bun. 

Organizatori spun că astfel de evenimente se vor repeta.

Rareş Vrâncean, organizator: Am zis că ar merge extraordinar o experienţă gastronomică pe un catamarang. Ce vrem noi să oferim cu adevărat cu adevărat este întoarcerea la origini, mâncarea aia de când erai mic şi o mâncai la bunica, mâncarea ai de la vatră.

Preţul unei astfel de mini croaziere pe lacul Colibiţa este de 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Gastronomie pe lacul Colibiţa. Cât au plătit turiştii pentru experienţa unică