Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Georgică, băieţelul de doi ani care a crescut în grajd, răsfăţatul familiei din spital

Georgică, băieţelul de doi ani care a crescut în grajd, lângă porci, e răsfăţatul secţiei de pediatrie a spitalului din Constanţa. Aici a mâncat prima oară banane şi a primit cadouri: jucării şi baloane.

de Redactia Observator

la 08.02.2016 , 08:21

 Georgică, băieţelul de doi ani care a crescut în grajd, lângă porci, e răsfăţatul secţiei de pediatrie a spitalului din Constanţa. Aici a mâncat prima oară banane şi a primit cadouri: jucării şi baloane. Cel mai important, a fost copleşit cu atenţie şi afecţiune.

Georgică vorbeşte, dar, la doi ani, nu ştie încă să spună "mama". A fost crescut de o bunică şi de o străbunică paralizată.

Astăzi, inspectorii de la protecţia copilului vor face anchetă în sat.

Vezi și

Iubire primeşte acum de la asistentele şi infirmierele spitalului din Constanţa, unde Georgică a ajuns în urmă cu două săptămâni, aproape îngheţat.

În urmă cu două săptămâni, o ambulanţă l-a luat pe Georgică dintr-un sat din Constanţa. Avea mâinile şi picioarele umflate de frig. Medicii l-au găsit într-un grajd, lângă porci. Părăsit de mamă, băieţelul a fost crescut de o bunică şi de o străbunică paralizată.

După ce copilul a ajuns în spital, au aflat şi asistenţii sociali în ce condiţii a fost crescut. Timp de doi, nu a bătut nimeni în uşa grajdului care i-a fost băieţelului casă.

Adopţia e un drum lung şi anevoios. Încurcat de o lege ce obligă familiile care vor să adopte să obţină consimţământul rudelor biologice ale copilului, până la gradul patru. Chiar dacă familia naturală şi-a neglijat copilul sau l-a pus în pericol.

Până când ancheta celor de la protecţia copilului va decide unde va pleca Georgică după ce se va însănătoşi, copilul cu ochi albaştri are o familie provizorie care-l iubeşte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Georgică, băieţelul de doi ani care a crescut în grajd, răsfăţatul familiei din spital