Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 28 februarie 2017. Pentru unii nativi nu se anunţă vremuri prea bune la capitolul bani!

Scorpionii au planuri mari astăzi, sunt puşi pe cheltuială. Berbecii sunt şi ei energici, însă planurile lor nu ajung să se împlinească. Pentru Balanţe nu se anunţă vremuri prea bune în plan financiar.

Vezi și

Scorpionii au planuri mari astăzi, sunt puşi pe cheltuială. Berbecii sunt şi ei energici, însă planurile lor nu ajung să se împlinească. Pentru Balanţe nu se anunţă vremuri prea bune în plan financiar.

Berbecii sunt puşi pe treabă, însă dezorganizarea de care dau dovadă îi va împiedica să termine totul cu succes şi în timp util.

Nehotărârea Taurilor nu miroase a bine. Ar trebui să ia decizii într-un timp mai scurt, pentru a NU avea de suferit în plan familial.

Gemenii sunt plini de viaţă, pozitivi, iar asta se va reflecta în viaţa cotidiană.

Pe acelaşi subiect

Racii, în schimb, vor fi lipsiţi de energie. Oboseala acumulată le va crea ceva probleme de sănătate.

Nimic nu le poate schimba hotărârea de a începe o viaţă nouă nativilor Leu. Sunt descurcăreţi şi fac faţă oricărei provocări. Norocul stă de partea lor, astăzi.

Fecioarele vor face totul cu plăcere şi răbdare. De aceea vor avea parte numai de reuşite azi.

Pentru Balanţe nu se anunţă vremuri prea bune în plan financiar. Sunt prea cheltuitoare şi uită că sacul mai are şi fund.

Dacă au de gând să cumpere o casă, ori un bun valoros, Scorpionii au toate şansele astăzi. Este recomandat să nu nelijeze dorinţele persoanei iubite.

Va fi greu să vă înţelegeţi cu Săgetătorii astăzi. Vor avea multe responsabilităţi profesionale, aşa că au o stare de irascibilitate crescută.

Capricornii, în schimb, vor fi în mare formă. Buna dispoziţie va fi nelipsită.

Vărsătorii ar trebui să fie fermi pe poziţii şi să nu mai lase atât de mult de la ei, în relaţiile sociale. Cei din jur ar putea să profite de slăbiciunea lor.

Iar Peştii vor provoca agitaţie în jurul lor. Sunt dezorganizaţi, încep mai multe lucruri deodată şi riscă să nu aibă rezultatele dorite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 28 februarie 2017. Pentru unii nativi nu se anunţă vremuri prea bune la capitolul bani!