Antena Meniu Search
x

Ileana Ciuculete, suferinţă fără margini! Pe lângă ciroză hepatică galopantă, artista avea şi CANCER OSOS metastazat

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce, pe 8 martie, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică. Surse medicale susţin însă că artista suferea şi de cancer osos metastazat.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce, pe 8 martie, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică. Surse medicale susţin însă că artista suferea şi de cancer osos metastazat.

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete va fi depus la Biserica Costească din Chitila, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Cimitirul Străuleşti.

Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1957, în comuna doljeană Vela. Ea a absolvit Liceul de matematică-fizică “Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Pentru calităţile sale vocale, Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, scrie News.ro.

Pe acelaşi subiect

De-a lungul timpului, a fost solista mai multor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul "Nicolae Bălcescu" din Craiova, Ansamblul folcloric "Căluşul" din Scorniceşti şi Ansamblul "Danubius" din Drobeta Turnu-Severin.

Artista a înregistrat peste 400 melodii proprii, având 30 de albume.

În cariera sa, Ileana Ciuculete a primit trei discuri de aur şi un disc de platină în România, precum şi un disc de aur în Serbia.

Articole pe aceeaşi temă:  

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)​​​

Ileana Ciuculete se împăcase cu cei doi fii, înainte de Crăciun. Fostul soţ al artistei DEZVĂLUIE detalii neştiute (VIDEO)​

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

S-A STINS într-o săptămână! Ileana Ciuculete a aflat despre BOALA GRAVĂ de care suferă chiar de 8 Martie (VIDEO)

Soliştii de muzică populară, şocaţi de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete: "Vestea morţii ei e ca o bombă. Bătălia asta n-o câştigă nimeni"

Ileana Ciuculete, o viaţă închinată muzicii, de la vârsta de 13 ani! ”Tata îmi scria versuri pe o scândură”

Ileana Ciuculete și frumoasa ei poveste de dragoste, începută într-un taxi! 25 de ani, soţul i-a fost alături. ”În el am găsit totul!”

"Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Ileana Ciuculete, suferinţă fără margini! Pe lângă ciroză hepatică galopantă, artista avea şi CANCER OSOS metastazat