Antena Meniu Search
x

Video Impact devastator pe o şosea din Cluj: O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri

Accident deosebit de violent, seara trecută, pe o şosea din Cluj. Un şofer nu s-a asigurat când a virat stânga şi a fost lovit în plin de alt autoturism. Impactul a aruncat bucăţi din ambele automobile pe sute de metri. Chiar şi bărbatul care nu s-a asigurat a fost aruncat din maşină. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Celălalt şofer a scăpat cu răni minore. Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 04.09.2021, 09:09

Vezi și

Ora 19.50 sau ora morţii. La volanul autoturismului care circula dinspre Turda spre Cluj-Napoca se afla un bărbat în vârstă de 36 ani. A vrut să vireze stânga, pe un drum local, dar n-a văzut că din spate venea altă maşină. Impactul a fost devastator. Într-o fracţiune de secundă, maşina s-a transformat într-u morman de fiare. Bucăţi din automobil au fost împrăştiate pe o distanţă de sute de metri.

Impact devastator pe şosea

Vizibil şocat, şoferul venit din spate priveşte scena accidentului, după ce a reuşit să iasă din maşină. Martorii vin să se asigure că este întreg.

- Tu erai cu maşina asta?

Pe acelaşi subiect

- Da, da...

- Ce mă bucur, am crezut că erai încarcerat.

- Cine? Ţi-a ieşit ăsta în cale ?

- Ăsta mă... Venea de sus. 

Martorii au mers să verifice şi cel de-a doilea şofer. 

- Vai de capul meu. E mort, e mort.

La scurt timp sosesc şi ambulanţele, însă medicii nu mai pot să facă nimic pentru bărbat. Celălalt şofer a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Starea acestuia este stabilă.

La locul accidentului au rămas poliţiştii. Traficul s-a desfăşurat timp de mai multe ore pe un singur fir, cât timp au durat cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Impact devastator pe o şosea din Cluj: O persoană a murit. Bucăţi din maşini, împrăştiate pe sute de metri