Antena Meniu Search
x

Microbuz care mergea în Italia, accident groaznic în Mureș. 13 victime, printre care două fetiţe, de 2 şi 5 ani

13 persoane au fost rănite, ieri, pe un drum naţional din judeţul Mureş, după ce o maşină a intrat pe contrasens, într-o curbă, şi a lovit un microbuz. A fost declanşat imediat planul roşu. Echipaje de descarcerare, ambulanţe, dar şi un elicopter SMURD au ajuns de urgenţă la faţa locului. Toate victimele au fost duse la spital. O fetiţă de 5 ani este în starea cea mai gravă.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 13:43

Vezi și

Microbuzul care transporta 9 persoane din Chişinău în Padova, Italia, s-a izbit frontal de autoturismul care intrase în depăşire, într-o curbă de pe Drumul Naţional 15. O femeie în vârstă de 36 de ani, din Târgu Mureş se afla la volanul maşinii. 

Martor: A încercat să depăşească pe cineva. A fost destul de rău, arată destul de rău. 

Dr. Estrela Suceavă, SMURD Mureş: A fost activat Planul Roşu pentru un accident rutier cu 13 victime. La faţa locului iniţial s-a deplasat elicopterul, după care au plecat şi ambulanţe. 

Locul accidentului s-a umplut în câteva minute de echipaje ale salvatorilor. Autospecialele au ocupat ambele benzi ale şoselei pentru mai bine de patru ore, timp în care traficul a fost deviat. 

Printre pasagerii răniţi din autoturism se numără şi două fetiţe, de 2 şi 5 ani. Copila de 5 ani a fost preluată în stare gravă de elicopterul SMURD şi dusă la spital pentru îngrijiri, după ce a suferit răni la picioare. Poliţiştii Biroului Rutier Reghin continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs mai exact accidentul, dar şi cine este vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Microbuz care mergea în Italia, accident groaznic în Mureș. 13 victime, printre care două fetiţe, de 2 şi 5 ani