Antena Meniu Search
x

Video Încă o tragedie, alte întrebări fără răspuns. Cum a fost posibilă tragedia de la Matei Balș?

Tragedia de la Matei Balș ridică numeroase semne de întrebare legate de cum funcționează sistemul nostru de sănătate și nu numai. Alessandra Stoicescu și echipa Observator adresează principalele trei întrebări pentru care trebuie să găsim răspunsuri, astfel încât o așa tragedie să nu se mai repete.

de Redactia Observator

la 29.01.2021, 20:26

Vezi și
  • O explozie a avut loc azi dimineaţă într-un pavilion al Institutului Matei Balş, din Capitală.
  • Cinci oameni au murit şi zece au fost răniţi grav.

Prima întrebare: Cum e posibil să nu găsești trupul unui decedat timp de 6 ore? Trupul celei de-a cincea victime a fost găsit după multe ore, într-un spațiu în care, în mod normal, atât pompierii, cât și criminaliștii ar fi trebuit să verifice.

A doua întrebare:  Cum este posibil ca primul spital al țării în pandemie să nu aibă sistem de supraveghere și control pentru instalațiile de oxigen? 

A treia întrebare: Cum este posibil ca în primul spital al pandemiei să ai nevoie de reșou ca să învingi frigul? Orice ar spune și cât s-ar contrazice autoritățile, acolo era frig, o spun pacienții, și ca să se încălzească aveau nevoie de reșouri și aeroterme.

Pe dumneavoastră, cititorii noștri, vă invităm să răspundeţi la sondajul observatornews.ro și să spuneți ”Cine credeți că este vinovat pentru incendiile din spitalele româneşti?”

Întrebarea zilei

Cine este vinovat pentru incendiile din spitalele româneşti?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Observator » Stiri sociale » Încă o tragedie, alte întrebări fără răspuns. Cum a fost posibilă tragedia de la Matei Balș?