Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL: Industratia maritisului, profitabila pe Internet

Pe vremuri, fetele tocmai bune de maritat aveau sansa sa-si gaseasca un sot bun prin intermediul petitoarelor! Apoi, tinerii au inceput sa se cunoasca pe la diferite petreceri, pentru ca mai nou sa-si dea intalnire pe internet

Vezi și

Intr-o era in care totul se petrece cu viteza luminii nu e de mirare ca multi au nevoie de un intermediar pentru a-si gasi partenerul ideal. Fie ca este vorba de agentii matrimoniale, fie de retelele de socializare. E nevoie de cateva cuvinte si intalnirea e ca si aranjata.

Iar site-urile de matrimoniale par a fi solutia cea mai la indemana in a o gasi pe EA. Insa pe masura ce experimentul continua, treptat aflam si adevaratul motivul care se ascunde in spatele unei intalniri aranjate pe net. Multi se folosesc de astfel de site-uri nu pentru a-si gasi aleasa, ci doar de a mai condimenta putin viata. Insa, adevaratele agentii de matrimoniale spun ca, daca iti doresti cu adevarat o relatie trebuie sa gasesti "intermediarul" potrivit. “Pe site poate sa intre oricine, dar de inscris efectiv nu se inscrie oricine. Poate raspundem la o cerere din 20. Practic ii selectam numai pe cei seriosi si cu motivatie de a-si gasi o relatie si care au si sanse”, sustine Daniela Bogdan, directorul unei agentii de matrimoniale

Dar sansa costa. 150 de lei pentru inscriere si 250 de lei pentru o intalnire. Cu toate ca retelele de socializare reprezinta un adversar puternic, cei de la agentiile matrimoniale sustin ca nu le creaza probleme majore.

Cei mai tineri, insa, nici macar nu se gandesc la o astfel de agentie. Flirtul de pe net e mult mai provocator si mai la moda. Sa nu va ganditi ca relatiile si intalnirile traditionale au apus. Cei mai romantici nici nu concep sa renunte la flirt. Si povestea de dragoste dintre Dinu si Deea Maxer este rupta tot din filele de poveste. A intalnit-o la Balul Bococilor si de atunci a stiut ca ea.este aleasa.

“Cand am observat ca Deea are voce, dar trebuie putin lucrata, exersata, am facut in asa fel incat sa ne vizitam saptamanal. O chemam la canto. Cred ca noi am descoperit care este esenta iubirii noastre. faptul ca impartim aproape totul impreuna: timpul liber, timpul slujbei noastre adica artistic, nu plecam unul fara altul”, a spus Dinu Maxer.

“Intotdeauna e bine sa tii focul aprins si tot timpul sa pui paie pe foc, asa sa intretinem caldura in familie. Cu gesturi frumoase, cu cadouri, cu idei de a merge undeva si chiar si acasa cu gesturi si vorbe simple. Un "te iubesc" sau "Buna dimineata, scumpa mea!”, a completat Deea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL: Industratia maritisului, profitabila pe Internet