Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani din Tg. Mureş e singurul street-dancer din România care poate realiza un dublu şurub

Vezi și

Limitele sunt pentru cei care vor să le accepte! Sub acest slogan îşi trăieşte viaţa un tânăr de 19 ani din Tg. Mureş, care a devenit singurul street-dancer din România care poate realiza un dublu şurub.

Istvan are 19 ani şi, printre pasionaţii de street-dance din Tg. Mureş, este cunoscut sub numele de scenă Şurubel. Este atât de flexibil, încât nimeni nu realizează că, din cauza unui accident suferit în copilărie, nu îşi poate folosi mâinile normal. 

-Am avut tijă şi, cum corpul meu a fost slab, nu a suportat cuiele şi trebuia scoasă, pentru că a ieşit sub ghips şi după aceea iar a fost ghipsat. După o săptămână am căzut iar de pe o bicicletă, tot pe cot, şi de atunci a rămas aşa.

Dar nu s-a lăsat.

Pe acelaşi subiect

-A făcut parkour până acum, freerunning, ne-am întâlnit pe stradă. I-am prezentat ce fac şi mi-a zis că vrea foarte mult să danseze. I-am prezentat ce fac eu, ce stil de dans şi era foarte entuziasmat. Este singurul care reuşeşte perfect dublu şurub în aer. Nu doar în sală, ci şi pe stradă. 

Însă nu sunt singuri. Nici pe stradă, nici la sală. Street-dance-ul are din ce ce mai mulţi adepţi, care simt că numai aşa pot să îşi învingă limitele pe care uneori viaţa le trasează.

Până acum, trupa de street dance are 15 membri, fiecare cu stilul său propriu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr de 19 ani din Tg. Mureş e singurul street-dancer din România care poate realiza un dublu şurub