Antena Meniu Search
x

ISU Arad a reacţionat, după ce o ştire falsă despre un accident cu 22 de copii victime devenit virală pe Facebook

ISU Arad a reacţionat, după ce o ştire falsă despre un accident cu 22 de copii victime  devenit virală pe Facebook. Ştirea a fost distribuită de mii de ori şi salvatorii arădeni au fost nevoiţi să lămurească situaţia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.10.2019, 23:39

ISU Arad, ştire falsă
ISU Arad a reacţionat, după ce o ştire falsă despre un accident cu 22 de copii victime devenit virală pe Facebook - Facebook

ISU Arad a reacţionat, după ce o ştire falsă despre un accident cu 22 de copii victime  devenit virală pe Facebook. Ştirea a fost distribuită de mii de ori şi salvatorii arădeni au fost nevoiţi să lămurească situaţia.

Știrea a început să fie distribuită în masă, deși este falsă, iar cei care o distribuie întreabă pe rețeaua de socializare dacă este adevărat. Titlul știrii – care duce către un site necunoscut – este următorul: "Microbuz școlar implicat într-un accident, la Arad – 14 copii au DECEDAT, alți 7 transportați la spital în stare critică".

Știrea poate fi citită numai dacă este distribuită pe profilul de Facebook. Aşa că utilizatorii reţelei sociale au dat mii de share-uri, doar ca să afle dacă e adevărată informaţia. Atât de masivă a fost distribuira, că ISU Arad a fost nevoită săd ezmintă totul:

"Astăzi in mediul online a apărut o știre falsă despre un accident rutier petrecut în județul Arad, accident cu victime multiple din rândul copiilor.

Pe acelaşi subiect

ISU ARAD precizează:

În județul Arad nu a avut loc un asemenea accident!

Orice situație de urgență este transmisa imediat de către reprezentanții ISU ARAD către mass-media acreditata și postată pe pagina de socializare a instituției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta este o știre falsă, nu distribuiți."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » ISU Arad a reacţionat, după ce o ştire falsă despre un accident cu 22 de copii victime devenit virală pe Facebook