Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi CÂNTEC la căpătâiul Ilenei Ciuculete! Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci şi Cristian Pomohaci şi-au luat rămas bun de la regretata artistă (VIDEO)

Sute de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, care a decedat, marţi seară, din cauza unei ciroze hepatice gapolante. Rude, prieteni şi colegii de breaslă au venit încă de aseară să-şi ia rămas-bun de la artista care i-a încântat pe oameni zeci de ani cu cântecele ei.

Sute de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu cântăreţei de muzică populară Ileana Ciuculete, care a decedat, marţi seară, din cauza unei ciroze hepatice gapolante. Rude, prieteni şi colegii de breaslă au venit să-şi ia rămas-bun de la artista care i-a încântat pe oameni zeci de ani cu cântecele ei.

Printre cei care au venit la căpătâiul îndrăgitei artiste au fost soliştii Cristian Pomohaci, care a şi cântat în biserică, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci şi Silvana Riciu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Nu cred că a apărut aşa peste noapte, dar nu cred că a vrut să ştie nimeni. Dar eu sunt convinsă că ea ştia că ceva nu e în regulă până-n ultima clipă. Copiii sunt distruşi", a declarat Maria Dragomiroiu.

Citeşte şi CEL MAI MARE SECRET al cântăreţei Ileana Ciuculete! S-a aflat abia acum, după moartea artistei (FOTO&VIDEO)

"Am admirat-o întotdeauna ca om, ca artist, familia ei deosebită, dragostea ei pe care o trăia alături soţul ei", a spus îndurerată şi Silvana Riciu.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost depus ieri la Biserica Costeasca din Capitală, în aplauzele oamenilor. 

Ea va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, la cimitirul “Străuleşti”.

Citeşte şi MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)

Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie 1952 în comuna Vela, județul Dolj. A cântat de la 14 ani la orchestra de muzică populară ''Doina Olteniei'' a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei postate pe pagina de Facebook oficială a artistei. Este absolventă a Liceului de Matematică-Fizică ''Traian'' din Drobeta Turnu Severin. 

A fost prim-solistă la ansamblurile ''Danubius'' din Drobeta Turnu Severin, ''Nicolae Bălcescu'' din Craiova și ''Călușul'' din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » LACRIMI şi CÂNTEC la căpătâiul Ilenei Ciuculete! Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci şi Cristian Pomohaci şi-au luat rămas bun de la regretata artistă (VIDEO)