Antena Meniu Search
x

Luptă pentru șansa de a-și crește fetița! Viața Cristinei s-a schimbat DRAMATIC la o zi după ce a născut. Familia tinerei de 23 de ani face un apel disperat

Viața Cristinei, o mamă de 23 de ani, din Pitești, s-a schimbat dramatic la o zi după ce a născut.

Viața Cristinei, o mamă de 23 de ani, din Pitești, s-a schimbat dramatic la o zi după ce a născut.

Soțul Cristinei, Adrian Manea, povestește că a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție în urmă cu un an și jumătate. După două luni, tânărul deja o cerea de soție pe femeia alături de care a simțit că vrea să îmbătrânească, iar după alte trei luni au aflat că vor fi părinți.

Cristina, o tanara mama lupta pentru sansa de a-si creste fetita

În ultimele două luni de sarcină au apărut însă problemele de sănătate. Cristina acuza dureri puternice de cap și tușea, însă a amânat investigațiile pentru a nu afecta sarcina.

Pe acelaşi subiect

La doar o zi după ce a adus pe lume un copil, Cristina a primit un diagnostic cumplit, o formă rară de cancer cu metastaze pulmonare și la cap, iar familia speră acum într-o minune care să o ajute să își crească fetița.

Pentru Cristina a început lupta cu o boală de care încă nu știe că suferă, iar pentru cei de lângă ea zile zbuciumate în care să încerce să o salveze. Tânăra a făcut cinci cure de radioterapie, apoi a trecut pe chimioterapie, dar tratamentul a fost întrerupt pentru că se simțea rău. Medicul a venit atunci cu ideea imunoterapiei, dar suma este prea mare pentru familia Cristinei, respectiv în jur de șaptezeci de mii de euro.

"Ea este cea mai bună persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Dumnezeu nu o poate lua de lângă fetița ei", mărturisește cu lacrimi în ochi soțul Cristinei.

Cristina, o tanara mamă lupta pentru sansa de a-si creste fetita

Pe fetița venită pe lume o cresc acum bunicii. Mama ei a ținut-o în brațe doar de două ori, o dată la spital și apoi acasă. Spera să se facă bine și să își alăpteze copilul, dar asta a fost imposibil. Pentru că nu știe cât de gravă este situația ei, Cristina îi spune zilnic soțului să caute un restaurant pentru a organiza botezul fetiței.

După ce i-au luat telefonul și televizorul, pe motiv că acestea îi fac rău, familia s-a hotârât să facă totul public, pentru a cere ajutor.

Pentru Cristina au donat deja bani mulți oameni, fiecare după posibilități. În Pitești, au fost anunțate mai multe evenimente caritabile pentru Cristina, iar pe rețelele de socializare, oamenii își vând lucruri pentru a-i dona banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Luptă pentru șansa de a-și crește fetița! Viața Cristinei s-a schimbat DRAMATIC la o zi după ce a născut. Familia tinerei de 23 de ani face un apel disperat