Antena Meniu Search
x

Cu mortu' pe capota maşinii, ziua în amiaza mare! IMAGINI HALUCINANTE surprinse pe străzile din Satu Mare (VIDEO ŞOCANT)

Imagini de-a dreptul halucinante pe străzile din Satu Mare. Un bărbat a fost surprins transportând pe capota maşinii sale un ... sicriu.

Imagini de-a dreptul halucinante pe străzile din Satu Mare. În această dimineaţă, un bărbat a fost surprins în trafic în timp ce se afla la volanul unei maşini pe a cărei capotă transporta un ... sicriu. Iar în sicriu se afla nimeni altul decât fratele său, decedat recent. 

Mai grav e că sicriul era neancorat și risca să cadă în orice moment, periclitând astfel siguranța traficului rutier.

Surse citate PresaSM au declarat că bărbatul a luat cadavrul fratelui său de la o capelă mortuară și intenționa să îl ducă în București pentru a i se face o expertiză medico-legală. Bărbatul le-ar fi declarat polițiștilor că nu era convins asupra motivului decesului fratelui său, el nefiind de acord cu expertiza medicilor din județul Satu Mare.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul și-a schimbat mai apoi declarația și a precizat că nu s-ar fi înțeles cu un frate de-al său, care este în viață, asupra cheltuielilor de înmormântare, așa că a luat cadavrul și a vrut să îl ducă la medicul de familie, din motive încă neelucidate. Acolo a și fost reținut de către polițiști.

Cadavrul a fost preluat de autorități și dus la cimitirul de pe strada Amațului cu ajutorul unei firme specializate, pentru a fi îngropat. Cel mai probabil, bărbatul se va alege cu o amendă, poate chiar cu un dosar penal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Cu mortu' pe capota maşinii, ziua în amiaza mare! IMAGINI HALUCINANTE surprinse pe străzile din Satu Mare (VIDEO ŞOCANT)