Antena Meniu Search
x

Mașinile de lux au gadgeturi scumpe

Maşina de lux cu gadegturi se ţine. Camere video cu termoviziune, scaune care fac masaj sau proiecţii video pe parbriz sunt doar câteva din tehnologiile cu care au fost dotaţi bolizii de lux

Vezi și

Maşina de lux cu. gadegturi se ţine. Camere video cu termoviziune, scaune care fac masaj sau proiecţii video pe parbriz sunt doar câteva din tehnologiile cu care au fost dotaţi bolizii de lux

Cum sunt maşinile, aşa sunt şi gadgeturile: scumpe. Cine vrea o maşină cu toate opţiunile trebuie să plătească sute de mii de euro.

În maşină poate fi montat şi un sistem de parfumare şi ionizare a aerului. Mai mult, maşina poate fi prevăzută şi cu un sistem care proiectează pe parbriz informaţiile din bordul maşinii. Iar lista gadgeturilor e lungă.

Cine vrea o maşină completă trebuie să plătească chiar şi 200.000 de euro. Doar scaunele cu masaj costă 1.200 de euro, în timp ce videoproiecorul, 1.600 de euro. Cine vrea mai ieftin, poate să aleagă un sistem care se poate conecta la telefonul personal.

Tot sistemul costă în jur 700 de euro. Dar românii nu sunt atât de dispuşi să dea prea mulţi bani pe astfel de tehnologii.

Noile inovaţii în materie de maşini au fost prezentate, în acest week-end la salonul auto, deschis în Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mașinile de lux au gadgeturi scumpe