Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Meniul raw vegan, o opţiune pentru masa de Crăciun

Masa de Crăciun vine cu o mulţime de preparate delicioase şi săţioase, dar grele pentru organism. Dacă vrem să nu renunţăm la sărmăluţe sau dulciuri şi nici să nu ne îngrăşăm, preparatele raw vegan sunt soluţia.

de Redactia Observator

la 13.12.2019 , 11:07

Masa de Crăciun vine cu o mulţime de preparate delicioase şi săţioase, dar grele pentru organism. Dacă vrem să nu renunţăm la sărmăluţe sau dulciuri şi nici să nu ne îngrăşăm, preparatele raw vegan sunt soluţia.

Ciupercile înlocuiesc de minune carnea, piureul din avocado este la fel de bun ca cel din cartofi, iar cozonacii gătiţi fără făină şi cuptor sunt la fel de gustoşi ca cei tradiţionali.

Rumenite bine în cuptor, chifteluţele de năut se potrivesc perfect cu piureul de cartofi dulci. Şi sunt o alternativă sănătoasă la cele din carne. Năutul se amestecă bine cu nişte linte, cu ceapă şi pătrunjel. Şi ies delicioase.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu doar felurile principale şi săţioase sunt pe gustul iubitorilor de delicatese vegane. Aceştia se dau în vânt şi după supele creme de linte, de ciuperci sau de morcov cu unt de arahide.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dulciurile sunt însă minunăţiile din meniu. Cozonacul raw vegan este la fel de gustos ca cel al bunicii.

Unde mai pui că se pregăteşte şi foarte repede: ingredientele - fulgi de ovăz, curmale, stafide, nuci, miere şi scorţişoară - se mixează rapid în blender şi se pun la rece.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un platou festiv cu preparate vegane costă 70 de lei, mult mai puţin decât unul tradițional. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Meniul raw vegan, o opţiune pentru masa de Crăciun