Antena Meniu Search
x

Mesaj scris pe biserică, protest că se difuzează slujbele prea tare în boxe: ''Nu mai faceți gălăgie, cerșetorilor!"

Un mesaj scris pe biserică, protest că se difuzează slujbele prea tare în boxe, a devenit viral pe rețelele de socializare: "Nu mai faceți gălăgie, cerșetorilor!".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.05.2020, 15:07

Slujbă în difuzoare
Biserica din Tăuții Măgheruș, Maramureș - Facebook
  • Mesajul scris pe biserică a devenit viral.
  • Poliția îi caută pe cei care au scris.

La data de 03 mai a.c., polițiștii din Tăuții Măgherăuș au fost sesizați că peretele exterior al unei biserici din oraș a fost distrus.

Verificările efectuate au relevat că în noaptea de 02 spre 03 mai, persoane necunoscute au scris cu vopsea albă diferite mesaje pe peretele exterior al bisericii de lemn. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 1500 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale, e comunicatul Poliției.

Dincolo de datele oficiale, fotografia cu biserica pe care s-au scris mesajele a devenit virală. 

Pe acelaşi subiect

"Una din cele mai arogante și nesimțite idei ai multor preoți ortodocși din România a fost ”împărțirea” slujbelor din biserică cu toată lumea, prin boxele scoase afară. Să bage cu forța religie la păgânimea din orașe, mama lor de atei! O perioadă oamenii au îndurat. Nu dădea bine să te iei de Biserică că ți-era frică că te bate Dumnezeu. Sau Părintele, sau enoriașii mai cucernici.

Cei care comentau sau rugau preoții să mai taie volumul Sfintei Liturghii li se replica că majoritatea oamenilor se bucură să audă dumnezeieștile cântări și să-și pună termopane dacă nu le place.

Iată că într-un orășel din apropierea orașului Baia Mare, Tăuții-Măgherăuș, unde enoriașii se săturaseră să tot asculte slujbele la difuzor, dat la maxim (se auzea și la 2 km distanță), cineva, cu simț civic, probabil personificarea furiei întregului cartier, a lăsat un mesaj pe Sf. Lăcaș.", a scris pe Facebook Radu Oltean, text alături de care a pus și fotografia.

Mesajul scris pe biserică: "Nu mai faceți gălăgie cu că...le voastre, cerșetorilor. Este sătulă lumea de voi. Sunteți buni de nimic."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mesaj scris pe biserică, protest că se difuzează slujbele prea tare în boxe: ''Nu mai faceți gălăgie, cerșetorilor!"