Antena Meniu Search
x

S-a rupt volanul în mers la un Tesla Model 3 nou nouț. Avea doar 550 km rulați

S-a rupt volanul în mers la un Tesla Model 3 nou nouț. Avea doar 550 km rulați și proprietarul s-a îngrozit când a simțit că nu mai are control asupra mașinii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.05.2020, 14:25

  • Tesla nu a comentat public incidentul, după ce a reparat mașina.
  • Proprietarul a cumpărat-o pe 20 martie, dar nu a mers cu ea din cauza restricțiilor de coronavirus.

Jason Tuatara, în vârstă de 43 de ani, conducea noua sa Tesla Model 3 de doar o lună, când, pe 26 aprilie, a trăit șocul vieții sale. Agentul de turism din Blackpool, Anglia, tocmai terminase ziua de muncă și povestește că, "mă întorceam pe aleea spre casă și volanul tocmai a căzut!"

Tuatara uluit a scris un tweet chiar pe profilul producătorul de mașini, complet, cu fotografii: "Volanul @elonmusk a căzut astăzi! Sunt preocupat dacă și restul mașinii va cădea în bucăți! Se poate analiza de ce s-a întâmplat cu o mașină veche cu doar o lună? #TeslaServiceIssues."

Bărbatul se întreabă cum se poate așa ceva cu ceea ce este considerată a fi cea mai sigură mașină din lume. În plu,s furios, el a povestit că a comandat mașina pe 9 septembrie și inițial i s-a spus că o va primi în octombrie. Apoi a tot fost amânat și abia pe 20 martie în acest an a intrat în posesia ei.

"Nu am putut să o conducem mult, deoarece epidemia de coronavirus a început, dar totuși a reușit să fac vreo 340 de mile cu ea (aprox. 550 de km- n.r.), inclusiv călătorii cu nepoții și nepoata mea în mașină.", a spus Jason, citat de nypost.com.

El a povestit că în ziua incidentului a condus aproximativ 20 de lire și din fericire era lângă casă, nu avea viteză. Volanul a rămas agățat doar în firele electrice. Într-o oră de la raportarea incidentului Tesla a venit și a ridicat autoturismul și i-a dat proprietarului un Jaguar vechi de un an pentru a-l folosi.

A doua zi mașina Tesla a fost adusă cu volanul prins: "Tesla a confirmat că volanul nu a fost fixat pe caroseria mașinii cu un șurub, iar ei analizează ce s-a întâmplat la producție.", a spus Tuatara. Tesla nu a făcut niciun fel de comentariu public despre incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Auto » S-a rupt volanul în mers la un Tesla Model 3 nou nouț. Avea doar 550 km rulați