Antena Meniu Search
x

Medici înjurați și amenințați la Spitalul Județean Ploiești. Doi scandalgii, luați pe sus de jandarmi (Video)

Doi indivizi au fost luați pe sus de jandarmi în această dimineață, după ce au intrat în Spitalul Județean Ploiești și au început să înjure și să amenințe cadrele medicale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.05.2020, 15:04

Cei doi scandalgii au fost evacuați din spital și amendați
Medici înjurați și amenințați la Spitalul Județean Ploiești. Doi scandalgii, luați pe sus de jandarmi - IJJ Prahova
  • Cei doi scandalagii au fost evacuați din spital și sancționați.
  • Valoarea amenzilor însuemază 5500 lei.

Bărbații intraseră în spital deși nu aveau voie și, se pare că erau nemulțumiți de restricțiile impuse pentru aparținătorii pacienților.

Un echipaj de jandarmi s-a prezentat la fața locului, iar indivizii au fost evacuați din spital și din curtea unității medicale.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

În urma incidentului, cei doi au fost sancționați, valoarea amenzilor însumând 5500 de lei.

Ce spune IJJ Prahova

În data de 12.05.2020, în jurul orei 09:15, un echipaj din cadrul I.J.J. Prahova s-a deplasat la Spitalul Judetean de Primiri Urgențe Prahova în scopul aplanării unui conflict spontan.

Ajuns la fața locului echipajul a identificat două persoane de sex bărbătesc care pătrunseseră în interiorul unității sanirare cu încălcarea normelor legale de acces, totodată cei doi manifestând o stare de violență, fiind recalcitranți și proferând injurii la adresa cadrelor medicale și a forțelor de ordine. S-a procedat imediat la evacuarea acestora din interiorul spitalului și, ulterior, după punerea în aplicare a procedurilor legale privind controlul corporal și măsura legitimării, persoanele în cauză au fost evacuate și din curtea instituției.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, valoarea amenzilor însumând 5500 de lei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Medici înjurați și amenințați la Spitalul Județean Ploiești. Doi scandalgii, luați pe sus de jandarmi (Video)