Antena Meniu Search
x

Cum petrec românii minivacanța de Ziua Unirii. La Toplița, în Harghita, a fost aglomerație mare

Minivacanţa bugetarilor s-a simţit şi. văzut cel mai bine la munte. Pe pârtii mai ales. La Topliţa, în Harghita este aglomeraţie mare. Cu skiurile, placa, săniuţa sau snowboardul, părinţi şi copii s-au distrat în weekend. Şi o tot fac până marţi seara.

Vezi și

Minivacanţa bugetarilor s-a simţit şi văzut cel mai bine la munte. Pe pârtii mai ales. La Topliţa, în Harghita este aglomeraţie mare. Cu skiurile, placa, săniuţa sau snowboardul, părinţi şi copii s-au distrat în weekend. Şi o tot fac până marţi seara.

Fără nicio îndoială însă, cei mai fericiţi de pe urma minivacanţei au fost copiii.

Minivacanţă pentru unii, weekend prelungit pentru alţii, nu are importanţă.... Distracţia este singurul lucru care contează. Mai ales că în această perioadă cabanierii din zona Topliţa, au făcut reduceri şi de 60 la sută pentru cazare. Şi, dacă poţi să experimentezi senzaţii noi, este cu atât mai bine. 

Un skipass pentru toată ziua costă 60 de lei pentru adulţi şi 45 de lei pentru copii. Asta în weekend. În timpul săptămânii skipassul este 45 de lei pentru adulţi şi 35 de lei pentru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cum petrec românii minivacanța de Ziua Unirii. La Toplița, în Harghita, a fost aglomerație mare