Antena Meniu Search
x

Moment de reculegere pentru Ionuț, tânărul polițist din Brașov care a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Video

Polițiști din toată țara au ținut un moment de reculegere în semn de respect și recunoștință față de Ionuț Hanganu, polițistul de 34 de ani din Brașov care a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.11.2020, 16:43

Moment de reculegere pentru Ionuț, tânărul polițist din Brașov care a murit după ce s-a infectat cu Covid-19 Vezi și
  • Polițistul avea 34 de ani și era tatăl a doi copii mici.
  • Ionuț Hanganu a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 și a murit câteva zile mai târziu.

Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov, era internat la Spitalul Judeţean din Braşov şi a murit joi dimineaţa în jurul orei 4.00. Poliţistul a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Duminică, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară s-au oprit pentru un moment, în memoria colegului lor răpus de boală. 

”Cuvintele nu ajută în acest moment, drag camarad. Ne dorim să știi că noi toți, colegii tăi, ne-am oprit pentru un moment, în loc, pentru tine. Odihnește-te în liniște, Ionuț Hanganu!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Poliției Române.

”Murim și noi câte puțin de fiecare dată când pierdem un coleg. Suntem mai saraci, suntem mai triști, suntem alaturi de familia colegului nostru din Brașov”, au transmis și colegii de la IPJ Maramureș. 

Reprezentanții Sindicatului Europol au transmis un mesaj în memoria colegului lor arătând că ”efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare”.

”Ne mor polițiștii, ne mor...! Efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare, colegul nostru Ionuț Hanganu din cadrul IPJ Brașov pierzând, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins întreaga lume. Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că Ionuț a lăsat în urmă o soție și doi copii în vârsta de 3 și respectiv 7 ani ale căror destine sunt profund cutremurate. În aceste clipe, în care atât familia cât și noi, colegii lui suntem vitregiți de un soț, părinte și camarad de nădejde, ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat să-și continue misiunea în ceruri, de unde va continua să-și vegheze familia și colegii la fel de bine și cu aceeași dragoste cum făcut-o și când se afla în preajma noastră”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a sindicatului.

Polițistul Ionuț Hanganu a fost înmormântat duminică cu onoruri militare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Moment de reculegere pentru Ionuț, tânărul polițist din Brașov care a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Video