Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun a adus emoţie şi bucurie în casele din întreaga lume. Cadourile n-au lipsit de sub brad: "Sunt atât de bucuroasă, am primit ce mi-am dorit"

A fost o noapte plină de emoţii, a venit moş Crăciun şi nu a dezamăgit pe nimeni. A intrat pe geam, pe uşă, iar în lipsă de horn, a coborât în rapel. Aşteptat de milioane de copii, fie a lăsat în fugă daruri sub brad, fie s-a lăsat ademenit să facă o pauză şi să asculte poezii sau cântece. 

de Redactia Observator

la 25.12.2022, 19:23

Vezi și

Cu brazii împodobiţi şi mai cuminţi decât oricând, în toate colţurile ţării copiii l-au aşteptat pe Moş Crăciun. El a venit şi de data aceasta încărcat de daruri şi ca de obicei a ghicit gândurile tuturor micuţilor.

Copil: Un catalog Fifa World Cup adică Cupa Mondială din 2022, un costum de ski şi o carte

Copil: Asta mi-am dorit eu

Copil: E ce mi-am dorit

Pe acelaşi subiect

Dacă cei mici au primit jucăriile mult visate, cei un pic mai mari au primit altfel de jucării: telefoane, laptopuri sau alte gadgeturi.

Cei care nu l-au zărit pe Moşu au pornit lungi dezbateri despre cum ar fi putut lăsa atât de repede cadourile, fără să fie văzut.

Copil: Era făină şi erau urme de bocanci

Părinte: Păi și pe unde a intrat

Copil: Urmele erau dincolo. Ştiu cum a intrat. A deschis uşa.

Nici Alexandra nu l-a surprins. I-a pregătit însă pişcoturi şi lapte, pentru ca Moşul să prindă puteri lânga bradul ei. Apoi s-a îmbrăcat frumos, ca să-l aştepte.

Părinte: Ai rămas fără cuvinte?

Alexandra: Da. Îi mulţumesc foarte mult moşului şi sunt atât de bucuroasă pentru ce am primit şi îmi place foarte mult.

Părinte: Cum e din tradiții pentru noi și pentru copii se bucură cel mai mult când vine moșul, ei asta înțeleg din Crăciun.

La munte şi la mare, Moş Crăciun a coborât în rapel de pe acoperişul hotelurilor şi a nimerit în mijlocul petrecerii. 

Spectator: Pentru că nu a avut horn, a coborât şi moşul pe unde a putut, nu mai sunt casele cum erau pe vremuri.

După o noapte lungă, moş Crăciun a golit sacul şi a plecat să se odihnească. A promis că va veni negreşit şi anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Moş Crăciun a adus emoţie şi bucurie în casele din întreaga lume. Cadourile n-au lipsit de sub brad: "Sunt atât de bucuroasă, am primit ce mi-am dorit"