Antena Meniu Search
x

MOTIVUL halucinant pentru care elevul olimpic din Târgu Jiu a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE. Copilul a ajuns la spital şi cu urme de MUŞCĂTURI (VIDEO)

Dirigintele elevului de la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, bătut crunt de propria mamă, a dezvăluit care ar fi fost motivul pentru care femeia a decis să-i aplice o corecţie dură acestuia.

Dirigintele elevului de la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, bătut crunt de propria mamă, a dezvăluit care ar fi fost motivul pentru care femeia a decis să-i aplice o corecţie dură acestuia.

Potrivit acestuia, băiatul ar fi trebuit să prea în această dimineaţă un proiect la fizică, însă i-ar fi spus mamei că nu mai doreşte să participe. Atunci, femeia s-a înfuriat şi l-a bătut cu un obiect dur, sub pretextul că o face de râs şi că le lasă baltă pe colegele lui, cu care lucra pentru acest proiect.

Dirigintele a mai spus că băiatul este retras la şcoală şi ar fi avut unele probleme şi cu colegii, dar că acestea s-ar fi rezolvat.

Pe acelaşi subiect

Directorul liceului Tudor Vladimirescu a prezentat, joi, echipei Observator TV catalogul cu notele băiatului: zece la toate materiile şi nicio absenţă.

"A mers şi la olimpiade, dar doar până la faza judeţeană, n-a trecut la niciuna dintre materii la faza naţională. Este de neconceput ce am auzit, regret ce s-a întâmplat", a declarat directorul.

Băiatul în vârstă de 13 ani a ajuns la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu polimulticontuzionat. Directorul instituţiei a declarat că băiatul ar fi fost lovit cu un corp dur şi prezintă şi urme de muşcături.

"Copilul prezintă mai multe contuzii la nivelul întregului corp. Cu siguranţă a fost lovit cu un obiect dur, ţinând cont de urmele pe care le avea acesta", a declarat directorul spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » MOTIVUL halucinant pentru care elevul olimpic din Târgu Jiu a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE. Copilul a ajuns la spital şi cu urme de MUŞCĂTURI (VIDEO)