Antena Meniu Search
x

Motocicliștii încep sezonul cu un marș preventiv

Adrenalina pe două roţi şi motoarele turate la maximum oferă senzaţii unice. Asta ar spune orice împătimit, dar, în acelaşi timp, conştientizează şi pericolele. Tocmai de aceea, sute de motociclişti şi-au dat întâlnire în Cluj, la o manifestaţie inedită.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 13:27

Vezi și

Adrenalina pe două roţi şi motoarele turate la maximum oferă senzaţii unice. Asta ar spune orice împătimit, dar, în acelaşi timp, conştientizează şi pericolele. Tocmai de aceea, sute de motociclişti şi-au dat întâlnire în Cluj, la o manifestaţie inedită. "Şi noi existăm în trafic!" este mesajul campaniei pe care au organizat-o pentru a trage astfel un semnal de alarmă pe motiv că mulţi dintre şoferi îi ignoră sau nu îi respectă în trafic. 

S-au mobilizat peste 400 de motociclişti din Transilvania, iar convoiul uriaş a umplut arterele principale din Cluj-Napoca, până în comuna Floreşti.

În spatele pasiunii lor se ascund pericole uriaşe, iar motocicliştii ştiu asta. Motiv pentru care au organizat o campanie sub un motto puternic - "Atenţie la motociclişti - Şi noi existăm în trafic".

Îşi propun astfel să tragă un semnal de alarmă pentru a preveni accidentele. Li s-au alăturat şi voluntari care au împărţit pliante şoferilor, cu acelaşi mesaj.

21 de motociclişti au murit anul trecut în accidente

Oamenii susţin că "şoferii nu se gândesc, consideră că fiind pe un motor are şi el loc pe banda respectivă. În acelaţi timp, viaţa noastră pe motor este mult mai periculoasă faţă de cea a unui şofer".

Statisticile sunt sumbre. Numai anul trecut s-au petrecut peste 150 de accidente în care au fost implicate motociclete, în urma cărora 21 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Motocicliștii încep sezonul cu un marș preventiv