Antena Meniu Search
x

Alți doi muncitori ar fi murit din cauza spirtului contrafăcut, în Sibiu

Este anchetă după o descoperire macabră făcută într-o pădure din Sibiu. Doi muncitori de la ocolul silvic au fost găsiţi fără viaţă, la o distanţă de un kilometru unul de celălalt. Surse din anchetă spun că cei doi s-ar fi intoxicat cu spirt facut din alcool metilic. 

de Redactia Observator

la 07.05.2020, 00:02

Vezi și
  • Alți doi muncitori din Sibiu ar fi murit din cauza alcoolului metilic
  • 10 persoane au murit zilele trecute în județul Iași, din cauza intoxicării cu spirt contrafăcut

Doi bărbaţi din Botoşani au fost găsiţi fără suflare pe un drum forestier din apropierea localităţii Boian, judeţul Sibiu.

Erau angajaţi la o societate care se ocupă de exploatarea lemnului în zonă. Ieri dimineaţă le-ar fi spus localnicilor că pleacă în pădure, la cules de ciuperci. Dar nu s-au mai întors.

Pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violenţă. Decedaţii au fost preluaţi de către reprezentanţii serviciului de medicină legală Sibiu pentru efectuare necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la deces.

Surse din anchetă spun însă că bărbaţii, în vârstă de 45 şi 51, s-ar fi întoxicat cu alcool metilic, după ce au băut spirt contrafăcut. Sticlele le-ar fi cumpărat de la un magazin din Mediaş care s-a aprovizionat de la o firmă din Bucureşti.

La Iaşi, 10 oameni au murit după ce au băut un cocktail toxic vândut pe post de spirt medicinal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sticle, anchetatorii au descoperit alcool metilic, cu o concentraţie de 300 de ori mai mare decât doza letală. Otrava era colorată cu vopsea de ouă.

Ancheta i-a condus pe procurori chiar şi la cimitir. Au fost dezgropate două cadavre pentru necropsie. Cauza deceselor ar fi fost tot spirtul contrafăcut, spun surse din anchetă.

Alcoolul toxic, care a ajuns în mai multe judeţe din Moldova, era fabricat într-o casă închiriată de doi oameni de afaceri în Dobroieşti, judeţul Ilfov. Cei doi au ajuns după gratii. Fiul unuia dintre ei, şi el suspect, e căutat în continuare de poliţişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alți doi muncitori ar fi murit din cauza spirtului contrafăcut, în Sibiu