Antena Meniu Search
x

Nae Nicolae, regele imbobiliarelor din Ilfov, condus pe ultimul drum

Zeci de limuzine, camioane pline cu flori si o mare de oameni au umplut astazi strazile din Stefanesti. Nae Nicolae, regele imbobiliarelor din Ilfov, a fost condus pe ultimul drum

Vezi și

Omul de afaceri a murit dupa ce bolidul de lux in care se afla a fost izbit in plin de tren. Masina de o jumatate de milion de dolari i-a devenit sicriu. Nimeni nu stie de ce Nae Nicolae s-a grabit spre moarte. A depasit coloana de masini ce astepta la bariera si a taiat calea trenului. A murit pe loc.

Nae Nicolae a trait ca un rege. A fost regele imobiliarelor din Ilfov, iar astazi, a fost ingropat, tot ca un rege. Cu privirea pierduta, sotia nu a avut putere sa se apropie de sicriu. A pasit in tacere, pierduta printre sutele de oameni care au ingrosat randurile cortegiului funerar. Nu i-a avut alaturi nici macar pe cei trei copii. Nu au aflat inca de moartea tatalui lor.

Mii de oameni, sute de limuzine, camioane pline cu flori si o nesfarsita durere i-au insotit drumul spre locul vesnic din cimitirul Stefanesti. Cortegiu funerar a plecat dimineata de la vila din Pipera spre stadionul din Stefanesti. Acolo unde Nae Nicolae a pus prima data in picioare ghetele de fotbal.

I-au fost aproape jucatorii echipei de fotbal din Stefanesti, al caror finantator a fost inca din 2009. L-au plans rude, prieteni, cunoscuti, dar si parteneri de afaceri. Cateva sute s-au adunat pe gazonul din Stefanesti pentru un ultim omagiu. Alte sute si-au luat ramas bun din tribune.

Ultimul drum al lui Nae Nicolae este presarat cu flori pe acorduri de fanfara. Zeci de coroane sunt duse pe brate de cei care l-au iubit. Adio, isi vor lua cu totii, la cimitir. I-au cantat cat a fost in viata si l-au condus, in tacere, spre cimitir. Finul Adi Minune, Florin Salam, Dan Bursuc, prieteni buni ai omului de afaceri, au facut scut in jurul familiei indurerate.

Nae Nicolae a fost ingropat in cimitirul din Stefanesti, langa fiul surorii lui, stins din viata, la numai 21 de ani. Dupa inmormantare, sute de oameni au fost asteptati la pomana. 150 de mese au fost intinse in corturile ridicate in parcarea stadionului din Stefanesti. Nae Nicolae a fost pomenit ca un rege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Nae Nicolae, regele imbobiliarelor din Ilfov, condus pe ultimul drum