Antena Meniu Search
x

Nereguli grave la pensiunile din Brasov

Nici cand sunt controale anuntate, unii nu ies in regula. S-a intamplat astazi, in Brasov. E drept, avertizati au fost comerciantii din piete nicidecum proprietarii pensiunilor

Vezi și

“Murdarie, cearceafurile si celelalte elemente din camere sunt spalate aici, intr-o cuva. Total improprii. In niciun caz nu poate sa arate in felul in care arata. Dupa cum vedeti, probabil ca nu a fost igienizat niciodata”, s-au mirat inspectorii.

Lista neregulilor este mult mai lunga. Inspectorii au gasit dezastru, saltele de pat rupte si pereti scorojiti, asa ca au vrut sa traga la raspundere pe cineva, dar atunci s-au trezit cu o alta problema. Unitatea turistica nu functioneaza. Mai exact, pensiunea nu e de fapt pensiune. Camerele nu se inchireaza, reclama pe care si-o fac la intrarea in unitate, cat si pe internet, nu exista, dar se elibereaza bonuri de masa. “Nu poate functiona un astfel de loc. In niciun caz, din punctul meu de vedere, nu va functiona pana nu se iau toate masurile de remediere a problemelor”, a declarat inspectorul sef CJPC Brasov.

La o pensiune distanta, 58 de copii isi petrec cateva zile de vacanta. Autoritatile au gasit carne expirata. “Toata chestiunea se rezuma la cum poti sa motivezi un om sa faca din inima, nu permanent controlat”, se scuza proprietarul pensiunii cu pricina.

Indiferent de scuze, proprietarii celor doua pensiuni risca acum amenzi de pana la 30 de mii de lei, iar controalele vor continua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Nereguli grave la pensiunile din Brasov