Antena Meniu Search
x

NOUL BAMBOO, REDESCHIS după INCENDIUL DEVASTATOR. Rezervările pentru această seară s-au făcut şi cu 3 luni înainte

Clubul redeschis e la doar câţiva metri de locul unde focul a transformat totul în ruină. De data asta, patronii spun că au toate avizele şi autorizaţiile pentru a-şi proteja clienţii, care vor sosi chiar din această seară. Sabrina Preda şi Sergiu Cora sunt la noul, dar şi la vechiul Bamboo.

Vezi și

Clubul redeschis e la doar câţiva metri de locul unde focul a transformat totul în ruină. De data asta, patronii spun că au toate avizele şi autorizaţiile pentru a-şi proteja clienţii, care vor sosi chiar din această seară. 

Noua locaţie este în curs de avizare, chiar astăzi o echipă de pomprieri a fost în inspecţie aici pentru a vedea dacă totul e în regulă. Iar patronii clubului au făcut investiţii de sute de mii de euro pentru a fi 100% în regulă.

Însă, revenind la ce se va întâmpla în seara asta. Cu siguranţă vorbim de spectaculos, de inedit, de glamour pentru că toată lumea se aşteaptă să vadă lucruri wow în această seară. Vreau să-ţi spun că fac parte dintre norocoşii care au pătruns în această locaţie exclusivistă pentru că rezervările pentru această seară s-au făcut şi cu 3 luni înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » NOUL BAMBOO, REDESCHIS după INCENDIUL DEVASTATOR. Rezervările pentru această seară s-au făcut şi cu 3 luni înainte