Antena Meniu Search
x

DURERE FĂRĂ MARGINI la căpătâiul Ilenei Ciuculete! Rude, prieteni şi colegi îşi iau rămas bun de la regretata artistă. Imagini greu de privit! (VIDEO)

A fost noapte de priveghi în Capitală, la biserica unde a fost depus trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete. Rude, prieteni, dar şi cei care i-au ascultat cântecele şi au admirat-o, au venit încă de aseară să-şi ia rămas-bun. Dispariţia fulgerătoare a artistei este un şoc pentru toată lumea.  

A fost noapte de priveghi în Capitală, la biserica unde a fost depus trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete. Rude, prieteni, dar şi cei care i-au ascultat cântecele şi au admirat-o, au venit încă de aseară să-şi ia rămas-bun. Dispariţia fulgerătoare a artistei este un şoc pentru toată lumea.  

Şi ieri şi astăzi, oamenii au venit cu zecile să o vadă pentru ultima dată pe una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. 

"O cunosc de peste 30 de ani. Este o mare pierdere pentru folclorul românesc, pentru lumea artistică. Iar pentru noi, prietenii, a rămas un gol imens. Nimeni nu a ştiut de această boală cumplită", a declarat un prieten de familie.

Pe acelaşi subiect

Trupul nensufleţit al artistei a fost depus ieri la Biserica Costeasca din Capitală, în aplauzele oamenilor. 

Ea va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, la cimitirul “Străuleşti”.

Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie 1957 în comuna Vela, județul Dolj. A cântat de la 14 ani la orchestra de muzică populară ''Doina Olteniei'' a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei postate pe pagina de Facebook oficială a artistei. Este absolventă a Liceului de Matematică-Fizică ''Traian'' din Drobeta Turnu Severin. 

A fost prim-solistă la ansamblurile ''Danubius'' din Drobeta Turnu Severin, ''Nicolae Bălcescu'' din Craiova și ''Călușul'' din Scornicești, dar a și colaborat cu alte ansambluri artistice din țară în turnee și spectacole.

Activitatea sa discografică însumează 30 de albume și peste 400 de melodii proprii.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în țară cu trei discuri de aur și cu un disc de platină, iar în Serbia cu un disc de aur.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi:  

Ileana Ciuculete se împăcase cu cei doi fii, înainte de Crăciun. Fostul soţ al artistei DEZVĂLUIE detalii neştiute (VIDEO)

Ileana Ciuculete, suferinţă fără margini! Pe lângă ciroză hepatică galopantă, artista avea şi CANCER OSOS metastazat

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

S-A STINS într-o săptămână! Ileana Ciuculete a aflat despre BOALA GRAVĂ de care suferă chiar de 8 Martie (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » DURERE FĂRĂ MARGINI la căpătâiul Ilenei Ciuculete! Rude, prieteni şi colegi îşi iau rămas bun de la regretata artistă. Imagini greu de privit! (VIDEO)