Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână din Alba, jefuită de doi indivizi

Un telefon de la un aşa-zis avocat a speriat-o atât de tare pe o bătrână de 83 de ani din Alba că a făcut-o să dea toţi banii pe care-i are 80.000 de lei

de Redactia Observator

la 09.02.2015 , 16:46

Un telefon de la un aşa-zis avocat a speriat-o atât de tare pe o bătrână de 83 de ani din Alba că a făcut-o să dea toţi banii pe care-i are 80.000 de lei

"Mi-a zis că este avocatul fiului meu care a avut un accident de maşină în sensul că a accidentat, mai corect, două fetiţe care erau pe trotuar. Şi pentru acest fapt, fiul meu este pasibil de pedeapsa cu închisoarea de la 2 la 8 ani". Un scenariu bine ticluit pe care bătrâna, în disperarea ei de a-şi salva fiul, l-a crezut.

Aşa zisul avocat i-a spus că îşi poate ajuta fiul trimiţând o sumă mare de bani pe care să i-o dea mamei victimelor. Bărbatul de la celălalt capăt al firului nu i-a dat femeii răgaz să verifice dacă povestea este reală.

Vezi și

Bătrâna mai avea bani puşi deoparte, rămaşi după ce fiica ei s-a prăpădit într-un accident de muncă. Pe toţi i-a dat să-şi salveze fiul. Aşa zisul avocat a trimis un alt bărbat să-i ia. După câteva ore, bătrâna a simţit că-i stă din nou inima. Chiar fiul ei a sunat-o din Canada.

Metoda "accidentul" a făcut până acum zeci de victime. Poliţiştii ne avertizează să nu dăm crezare tuturor poveştilor spuse prin telefon.

Acestia încearcă să dea de urma celor care au pus la cale această înşelăciune.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O bătrână din Alba, jefuită de doi indivizi