Antena Meniu Search
x

O elevă din Sângeorz-Băi, găsită inconştientă în şcoală. Adolescenta a fost transportată la spital

O elevă din Sângeorz-Băi a fost găsită inconştientă, cu truamatism cranian. Din primele informaţii, adolescenta de 12 ani se află în stare gravă şi este în drum spre spital.

de Monica Palade

la 31.03.2021, 19:05

O elevă din Sângeorz-Băi, găsită inconştientă în şcoală. Adolescenta a fost transportată la spital - Hepta/Mediafax/Alex Nicodim

Echipajele medicale SAJ ajunse la locul solicitării au găsit copila inconștientă, cu un traumatism cranian grav și cu episoade de convulsii repetate. Fetiţa a fost stabilizată și se așteaptă elicopterul SMURD, pentru a putea fi trimisă la o clinică de specialitate.

“Elicopterul SMURD de la baza aeromedicală Jibou și un echipaj SAJ BN intervin în orașul Sângeorz-Băi, afirmativ fetiță în vârstă de 11 – 12 ani în stare de semiconștientă. Intervenția este în dinamică”, anunță ISU Bistriţa-Năsăud.

Un conflict între elevi

Potrivit inspectorului-şef de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa, Mihai Mureşan, accidentul ar fi avut în loc după un conflict între elevă şi un coleg. Copila l-ar fi murdărit pe acesta cu o pensulă pe faţă şi pe tricou, iar băiatul ar fi împins-o. Adolescenta s-a dezechilibrat şi s-ar fi lovit la cap.

Pe acelaşi subiect

Mama fetei a fost anunţată de accident şi ar fi spus că adolescenta ar fi avut probleme de sănătate şi înainte. Medicii sosiţi la faţa locului au reuşit să o stabilizeze pe copilă, acesta fiind preluată de o ambulanţă. 

Ce spun poliţiştii

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost solicitați să intervină la un eveniment semnalat în orașul Sângeorz-Băi, la o școală unde s-a produs o agresiune fizică. 

Din primele verificări s-a stabilit faptul în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi în urma unui conflict verbal ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 din Ciceu Mihăiești.

În urma agresiunii victima ar fi căzut pe coridorul școlii rămânând inconștientă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care i-a acordat îngrijiri medicale ulterior aceasta fiind transportată la spitalul din Târgu-Mureș cu elicopterul.

În cauză polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe urmând a stabili în cursul cercetărilor cauzele și modalitatea producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O elevă din Sângeorz-Băi, găsită inconştientă în şcoală. Adolescenta a fost transportată la spital