Antena Meniu Search
x

Preţuri INCREDIBILE la pachetele turistice de Revelion. În Poiana Başov sunt oferte şi de 1.500 de euro

Ofertele pentru sărbătorile de iarnă sunt deja aproape de ultima strigare. ***Iar polul luxului va fi Poiana Braşov.

Vezi și

Ofertele pentru sărbătorile de iarnă sunt deja aproape de ultima strigare. ***Iar polul luxului va fi Poiana Braşov. Se vând pachete şi de 1.500 de euro, pentru că sunt prea mulţi turişti. Aşa îşi justifică hotelierii tarifele fabuloase pentru România. În Maramureş sau Bucovina, pensiunile sunt din nou la întrecere. 

- Joi vă pot oferi o cameră.

- Cât costă?

- Doar pentru data de joi, 55 de euro. Este mic dejun inclus şi acces la Spa.

Pe acelaşi subiect

Este preţul unei camere în Poiana Braşov în această perioadă. De Revelion însă, acelaşi hotel are pachete mult mai scumpe.

- Pentru 4 nopţi este 600 de euro de persoana pe pachet, care include cazare cu mic dejun şi cină, seri cu muzică live, cina festivă de Revelion, brunch pe 1 ianuarie.

Chiar dacă suntem cu trei luni înainte de Revelion, sub 500 de euro în Poaiana Braşov nu există oferte. 

În hoteluri de lux, anul acesta a fost ridicată foarte sus ştecheta preţurilor. Se aplică tarife fantastice, de 1.500 de euro, pentru o singură persoană. Chiar şi aşa, este cerere mare. 

- Avem 400 % cerere pentru această perioadă, o perioadă încărcată care se vinde foarte uşor.

Cei care ajung acum în Poiană nu ştiu dacă vor avea buget şi pentru sărbători. Poaiana devine un lux şi mulţi deja îşi fac planuri pentru alte destinaţii din România. Maramureşul oferă şi tradiţii. 

- Oferta noastră de Revelion este 4 nopţi cu 5 zile de cazare. Intră colindători, muzică, tombolă, preparate tradiţionale, acces la piscinele cu apă sărată şi dulce.

Acum o cameră dublă costă 160 de lei. Peste trei luni, 4 nopţi de cazare vor fi aproape 2.000 de lei. În Transilvania, pretenţiile sunt mai mari. La fel şi suma pe care ar trebui s-o scoateţi din buzunar.

Pe site-urile de specialitate oferta de două persoane care include 4 nopţi de cazare variază în funcţie de regiune. 

În Maramureş, încă se vând pachete de 1.500 de lei. În Bucovina, preţurile sunt e trei ori mai mult. Şi, atenţie, aceste oferte nu includ masa din noaptea de Revelion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Preţuri INCREDIBILE la pachetele turistice de Revelion. În Poiana Başov sunt oferte şi de 1.500 de euro