Antena Meniu Search
x

Olimpiada Nebuniilor, concurs cu vehicule făcute din materiale reciclabile

Iubitorii sporturilor de iarnă au organizat în acest weekend competiţii care mai de care mai inedite. În Harghita, o întrecere între vehicule confecţionate din materiale reciclabile a încins atmosfera la "Olimpiada nebunilor".

de Redactia Observator

la 10.03.2019, 11:01

Vezi și

Deşi avem, zilele acestea, vreme de primăvară, la munte, oamenii nu se dau duşi de pe pârtii. Vor să prelungească distracţia, mai ales că sezonul de schi se apropie de final. Iubitorii sporturilor de iarnă au organizat în acest weekend competiţii care mai de care mai inedite. În Harghita, o întrecere între vehicule confecţionate din materiale reciclabile a încins atmosfera la "Olimpiada nebunilor".

Zeci de oameni şi-au dat întâlnire pe pârtia din Harghita Băi, la o întrecere mai puţin obişnuită: un concurs între vehicule construite din rebuturi: carton, lemn, tablă şi chiar ţevi de canalizare.

Cu puţină imaginaţie, concurenţii au demonstrat cum pot fi înlocuite banalele schiuri. La start s-au adunat şapte atelaje neobişnuite. Cel care a câştigat votul publicului a fost vaporul Titanic.

Meşterii susţin că este singurul din lume care alunecă pe zăpadă şi nu se scufundă. Dar s-au pregătit cu bărci de salvare şi orchestră în cazul în care scenariul din film se repetă.

"Olimpiada nebunilor" a fost organizată pentru prima dată în 2001 şi încurajează oamenii să folosească vechiturile sau materialele reciclabile în scopuri creative.

Competiţie inedită şi în Alba. Peste 80 de concurenţi au luat startul la primul concurs de slalom uriaş din Munţii Şureanu.

Deşi stratul de zăpadă măsoară mai bine de o jumătate de metru pe pârtii, iar condiţiile de schi sunt foarte bune, sezonul de schi se va încheia oficial pe 1 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Olimpiada Nebuniilor, concurs cu vehicule făcute din materiale reciclabile