Antena Meniu Search
x

A plecat supărat că a pierdut toți banii la păcănele, dar s-a întors cu ranga și a distrus sala

Un tânăr din Piatra-Neamţ a cedat psihic, după ce și-a pierdut și ultimul ban la păcănele. Supărat că aparatul nu-i dă nimic bun, l-a fărâmat acolo, pe loc, după care a plecat.

Înarmat cu o rangă, a început să se răzbune pe aparate

Un tânăr din Piatra-Neamţ a cedat psihic, după ce și-a pierdut și ultimul ban la păcănele. Supărat că aparatul nu-i dă nimic bun, l-a fărâmat acolo, pe loc, după care a plecat.

În scurt timp, acesta s-a întors înarmat cu o rangă și a început să se răzbune pe toate, pe rând, sub privirile angajaților, care priveau înlemniți, fără reflexe.

Polițiștii confirmă evenimentul și precizează că au reţinut o persoană, care se afla deja sub control judiciar, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 37 de ani, din Piatra-Neamţ, persoană aflată sub control judiciar, ar fi provocat scandal în incinta localului, unde ar fi distrus un aparat electronic de jocuri de noroc, în acest caz fiind demarată o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice. La aceeaşi dată, în jurul orei 18:00, bărbatul a revenit în localul respectiv, unde ar mai fi distrus alte trei aparate electronice şi ușa în incinta localului, după care a plecat.

Poliţiştii l-au  depistat pe bărbat în timp ce se deplasa pe Bulevardul Dacia, iar în urma audierii, faţă de acesta a fost emisă o ordonanţă de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniștii publice.

Poliţiştii l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a I.P.J. Neamţ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A plecat supărat că a pierdut toți banii la păcănele, dar s-a întors cu ranga și a distrus sala