Antena Meniu Search
x

Parada 1 decembrie 2017 Timișoara. Programul pentru Ziua Națională a României, la Timișoara

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în toată țara pe 1 decembrie. Ca în fiecare an, parada de 1 decembrie de la Timișoara va atrage mii de oameni.

Ziua Națională a României va fi sărbătorită în toată țara pe 1 decembrie. Ca în fiecare an, parada de 1 decembrie de la Timișoara va atrage mii de oameni.

Programul zilei de 1 Decembrie la Timișoara va începe de la 11.00 cu întâmpinarea oficialităţilor, în fața Prefecturii Timiș. Vor urma prezentarea onorului, salutarea Drapelului de Luptă, ocuparea locului în dispozitiv, intonarea Imnului Naţional al României Bulevardul Revoluției din 1989, o slujbă religiosă și discursuri ale oficialităților.

Parada militară de la Timișoara va avea loc la ora 11:30, pe bulevardul Revoluției, în fața Palatului Administrativ.

Pe acelaşi subiect

Vor defila efective ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, de la Serviciul Român de Informații (SRI), Penitenciarul Timișoara, Poliţia de Frontieră, Poliţia Locală şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

Parada 1 decembrie Timisoara. Programul pentru Ziua Nationala a României, la Timișoara

Militarii, polițiștii și jandarmii vor face și o repetiție generală, pe 30 noiembrie, pentru a fi siguri că totul decurge conform planului.

„Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României va avea loc în data de 30 noiembrie, la ora 9, în fața Palatului Administrativ”, transmit reprezentanții Prefecturii Timiș.

Programul zilei de 1 decembrie, la Timișoara, va continua astfel:

  • 18.30 Concert susținut de Orchestra „Timișoara Big Band” Piața Victoriei
  • 19.00 Deschiderea oficială a celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv de sărbători
  • 20.00 Concert susținut de Alina Eremia
  • 21.00 Concert susţinut de formaţia Pragu’ de Sus
  • 21. 45 Concert INNA
  • 22:30 Foc de artificii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Parada 1 decembrie 2017 Timișoara. Programul pentru Ziua Națională a României, la Timișoara