Antena Meniu Search
x

Parada Brăduţilor pentru Vise Împlinite, succes la Bistriţa

Este vremea când visele devin realitate, generozitatea uneşte oameni, iar bunătatea încălzeşte inimi! La Bistriţa, Parada Brăduţilor pentru Vise Împlinite este cadrul feeric în care oamenii cu suflet mare se reîntâlnesc an de an în prag de Crăciun, pentru a dărui şi pentru a trăi momente de neuitat.

de Redactia Observator

la 23.12.2019, 17:08

Vezi și

Este vremea când visele devin realitate, generozitatea uneşte oameni, iar bunătatea încălzeşte inimi! La Bistriţa, Parada Brăduţilor pentru Vise Împlinite este cadrul feeric în care oamenii cu suflet mare se reîntâlnesc an de an în prag de Crăciun, pentru a dărui şi pentru a trăi momente de neuitat. Acolo, zeci de copii pregătesc brazi împodobiţi pe care îi pun la licitaţie. Din banii strânşi împlinesc câte un vis pentru cei mai puţin norocoşi!

Crăciunul este acel moment din an când visurile se împlinesc prin generozitatea oamenilor buni. Brăduţul cumpărat de Lavinia şi tatăl ei va fi donat unor copii care nu ar fi avut altfel un pom de Crăciun în casă anul acesta. 

Aproape 30 de brăduţi inediţi au fost confecţionaţi de elevii unei şcoli din Bistriţa. Cei mai mulţi au folosit paste, plastic sau pahare de unică folosinţă. Sofia a creat împreună cu mama ei un brad din viţă de vie.

Mama Sofiei spune că "am muncit vreo cinci ore la el şi a ieşit ceva frumos. L-am făcut pentru şcoală, pentru expoziţie în şcoală şi acum l-a adus la parada brăduţilor".

Sufletul acestei acţiuni umanitare este Gabriela Montoiu, cea care a adus Parada Brăduţilor în urmă cu nouă ani la Bistriţa. În fiecare an luptă pentru împlinirea unui vis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În total, 8050 de lei au fost strânşi anul acesta din vânzarea brazilor artizanali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Parada Brăduţilor pentru Vise Împlinite, succes la Bistriţa