Antena Meniu Search
x

Video Pasajul Unirii, închis pentru lucrări de consolidare. Cum se circulă în zonă și ce rute alternative au la dispoziție șoferii

După închiderea Pasajului Unirii, cu siguranță va fi foarte aglomerat în zonă. Alexandra Bucuroiu ne spune cum arată traficul în prima dimineaţă în care accesul în pasaj este restricţionat. Dar şi ce variante au şoferii care traversează centrul Capitalei.

de Alexandra Bucuroiu

la 20.06.2022, 14:05

Vezi și

Alexandra Bucuroiu, reporter Observator: "Se circulă în coloană, bară la bară, pe ambele sensuri de circulație aici, în zona Unirii. Șoferii care tranzitează această zonă nu au acces prin pasaj, ci trebuie să circule pe deasupra. Vreau însă să știți că i-am văzut destul de răbdători în această dimineață, fără claxoanele de altă dată. Totodată, în zonă au fost montate și indicatoare rutiere, șoferii trebuie să încetinească și să circule cu o viteză de 30 de km/h."

"Polițiștii îi îndeamnă pe bucureșteni să folosească și rute alternative, una dintre ele este cea dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir spre bulevardele Mărăsești, Mircea Vodă, Corneliu Coposu și I.C. Brătianu. Tot de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, mai pot ocoli pe bulevardele Mărășești, Mircea Vodă, Hristo Botev, Carol I și până la Piața Universității. Cei care vin dinspre Calea Victoriei au ca alternativă ruta spre Splaiul Independenței, Piața Unirii și Bulevardul Dimitrie Cantemir. Pasajul Unirii era tranzitat în fiecare zi de peste 60.000 de mașini și se va închide două luni pentru lucrări de consolidare."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pasajul Unirii, închis pentru lucrări de consolidare. Cum se circulă în zonă și ce rute alternative au la dispoziție șoferii