Antena Meniu Search
x

Video Pasjul Unirii, un pericol pentru șoferi, intră de luni în reparații. Cât vor dura lucrările

Peste câteva zile se închide pasajul rutier de la Unirii, din Capitală. Încep lucrările de consolidare şi punere în siguranţă după zeci de ani fără nicio reparaţie. Alexandra Marin este acolo şi are toate detaliile. Bună seara, Alexandra! Cât vor dura lucrările?

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 14.06.2022, 20:27

Vezi și

Alexandra Marin, reporter Observator: "Lucrările vor începe lunea viitoare și vor dura două luni, sau cel puțin atât își dorește Primăria Sectorului 4, cea care se ocupă de aceste lucrări, până în septembrie, atunci când elevii se reîntorc la școală, iar traficul și aglomerația se reinstalează în Capitală."

"Vorbim despre un pasaj vechi de aproape 50 de ani, care nu a fost reabilitat niciodată și care, la ultima expertiză tehnică, care a avut loc în 2017, a fost încadrat în gradul 4 de risc. Ceea ce înseamnă că este un adevărat pericol pentru public. În fiecare zi, acest pasaj este tranzitat de aproximativ 60.000 de mașini. Ca element de noutate trebuie să știți că pasajul va beneficia de un sistem de ventilație și, pentru a se încadra în termenul de două luni, muncitorii vor lucra atât ziua, cât și noaptea". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Pasjul Unirii, un pericol pentru șoferi, intră de luni în reparații. Cât vor dura lucrările