Antena Meniu Search
x

Video Pasajul Unirii închis timp de două luni pentru consolidare. Care sunt rutele ocolitoare pentru cei 60.000 de şoferi care trec zilnic

Pasajul Unirii, una dintre cele mai circulate rute din Capitală, a fost închis duminică pentru consolidare. Lucrările vor dura până la începutul lunii septembrie, timp în care cei aproximativ 60 de mii de şoferi care foloseau pasajul vor fi nevoiți să caute rute alternative sau să circule pe deasupra. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 20.06.2022, 14:41

Vezi și

O dată cu închiderea pasajului Unirii pentru lucrări, zona s-a aglomerat extrem de mult. Şi asta pentru că, vorbim de aproape 60 de mii de maşini care tranzitau zilnic pasajul, şi care acum vor trebui să găsească rute ocolitoare.

Care sunt rutele ocolitoare

Poliţia rutieră a dat deja o serie de recomandări. Astfel, şoferii care aveau drum în zonă, pot evita pe următoarele rute:

Bld. Dimitrie Cantemir - Bld. Mărăşeşti - Mircea Vodă - Corneliu Coposu -  I.C. Brătianu,

Pe acelaşi subiect

Bld. Hristov - Carol întâi - Piaţa Universităţii,

Calea Victoriei - Splaiul Independeţei - Piaţa Unirii - Bld. Dimitrie Cantemir,

Str. Buzeşti - Str. Berzei - Vasile Pârvan - Splaiul Independenţei - Bld. Libertăţii. 

Ce lucrări vor fi făcute la Pasajul Unirii

Timp de 2 luni va fi închisă circulaţia în pasajul Unirii. Autorităţile speră să reuşească să termine lucrările până la începutul lunii septembrie. În acest timp, vor fi consolidaţi pilonii de susţinere, care nu au mai fost reabilitaţi de aproape 30 de ani. Va fi schimbat carosabilul şi vor fi montate atât un sistem de ventilaţie, cât şi unul de amplificare a sistemului GSM. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Pasajul Unirii închis timp de două luni pentru consolidare. Care sunt rutele ocolitoare pentru cei 60.000 de şoferi care trec zilnic