Antena Meniu Search
x

Video Pescar păcălit de vulpe, pe litoral. Animalul l-a convis pe bărbat să-i ofere toți peștii

O vulpe flămândă a ajuns până în sudul litoralului, în căutare de mâncare. Văzând cât de slabă este, un pescar milos i-a oferit propria captură.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 05.06.2021, 15:48

Vezi și
  • O vulpe a ieșit în căutarea hranei pe litoral.
  • Pescarul aflat în zonă i-a oferit propria captură.

Fiind prea flămândă să refuze oferta generoasă a perscarului, vulpea nu a lăsat în urmă nici măcar un peşte. S-a asigurat că a adunat tot şi apoi a plecat. Animalul sălbatic nu a părut deloc speriat de prezență bărbatului în preajma lui, ba chiar s-a apropiat de el pentru a nu rata o așa masă copioasă.  

Vulpea a primit o cină copioasă din partea pescarului

Bărbatul a publicat imaginile pe Facebook, unde internauţii l-au felicitat pentru gestul său. Pe înregistrarea postată pe pagina de socializare se aude cum bărbatul cheamă vulpea să o hrănească: I-ai și pe ăia doi! Așa, că îți e foame și ție. Bravo! I-ai scăpat, ce-ai făcut? Hai, să-ți mai dau unul. Unde ai plecat?  Hai, i-ai și pe ăștia. Fugi!

De obicei, vulpile traiesc în pădure, nu pe dig, iar animalele sălbatice găsesc tot mai rar hrană în mediul lor natural, aşa că se apropie foarte mult sau vin în zone locuite, pentru hrană. Un alt exemplu este cel al urşilor, care vin să mănânce din tomberoanele din faţa curţilor, sau ale blocurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Pescar păcălit de vulpe, pe litoral. Animalul l-a convis pe bărbat să-i ofere toți peștii