Antena Meniu Search
x

Foto O femeie din Londra s-a trezit cu o vulpe în mașina ei de spălat. Cum s-a strecurat musafirul îndrăzneț la ea în casă

O vulpe îndrăzneață s-a poftit în casa unei femei din Londra, după ce femeia a lăsat ușa larg deschisă preț de câteva minute pentru a lua ceva din mașină. Când s-a întors în casă, femeia a fost surprinsă să constate că animalul se furișase în mașina de spălat din bucătărie.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.05.2021, 09:11

O vulpe s-a furisat intr-o masina de spalat
O femeie din Londra s-a trezit cu o vulpe în mașina ei de spălat - Twitter

Natasha Prayag lăsase ușa deschisă pentru a merge la mașină, timp suficient ca intrusul obraznic cu coadă stufoasă să se strecoare în casa ei din Streatham. 

Vulpea s-a furișat în casă pe o ușă lăsată deschisă

Ea a postat o poză cu vulpea pe Twitter și a scris: ”Vă spun sincer, băieți. Am o vulpe blocată în mașina de spălat. Și ce vulpe!” 

Prayag a adăugat: „Este o vulpe în mașina mea de spălat. Am lăsat ușa din față deschisă pentru a merge repede la mașină și s-a poftit înauntru”.

Pe acelaşi subiect

Natasha Prayag a reușit să scoată animalul din mașina de spălat și apoi din casă, pe ușa din spate, scrie Daily Mail.

Dar vulpea îndrăzneață a alergat imediat în fața casei unde ușa era încă deschisă și a revenit pentru a doua oară. 

Recomandările specialiștilor în cazul unei întâlniri cu un animal sălbatic

Specialiștii recomandă însă să chemăm ajutor de fiecare dată când întâlnim un animal sălbatic, pentru că reacția lor imprevizibilă ne poate face rău.

„Cu siguranță ar fi o surpriză pentru oricine! Dacă cineva găsește un animal sălbatic în casa sa, vă recomandăm să păstrați o distanță de siguranță și să ne sunați sau să sunați la un centru local de animale sălbatice pentru sfaturi. Vă rugăm să nu încercați să îndepărtați singur un animal sălbatic, deoarece acesta se poate înspăimânta cu ușurință, vă recomandăm să îl lăsați unor experți precum echipa noastră de salvatori de animale din prima linie, care sunt capabili să îndepărteze în siguranță animalele sălbatice din astfel de situații”, a declarat un purtător de cuvânt al RSPCA  pentru Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » O femeie din Londra s-a trezit cu o vulpe în mașina ei de spălat. Cum s-a strecurat musafirul îndrăzneț la ea în casă