Antena Meniu Search
x

Petrecere de Halloween la cetatea Sighişoara. Străinii, vrăjiți de legendele cu vampiri sau strigoi

Străinii sunt fascinaţi de Halloween şi de legendele cu vampiri sau strigoi. Evident, ţara noastră este pe lista preferinţelor.

de Redactia Observator

la 02.11.2019, 12:06

Vezi și

Străinii sunt fascinaţi de Halloween şi de legendele cu vampiri sau strigoi. Evident, ţara noastră este pe lista preferinţelor. Americanii au prins gustul petrecerilor în Transilvania, iubesc mitul contelui Dracula, în plus, se dau un vânt după mâncarea tradiţională românească. S-au distrat la cetatea Sighişoara. Au făcut fotografii cu un vampir şi au fost provocaţi să. se transforme în vârcolaci şi să urle la lună.

Cu o salbă de usturoi la gât, oaspeţii de peste hotare sunt gata de petrecere. Dar mai întâi sunt invitaţi la masă, că doar pofta de distracţie este mai mare pe stomacul plin.

Apoi dau o tură pe la open barul cu dulciuri decorate ca de Halloween, cum ar fi brioşele cu cruci sau tartele însângerate.

Oaspeţii au fost apoi provocaţi să se transforme în vârcolaci. Cine a răcnit cel mai tare la lună a câştigat.

Străinii sunt fascinaţi de legendele contelui Dracula. Şi s-au dovedit şi pricepuţi la dans. Nu au lipsit nici scenele desprinse din filmele horror. Este înmormântat un om care s-a transformat în vampir. Recuzita: un coşciug şi lumânări.

Ritualul le-a pus oaspeţilor imaginaţia la încercare şi a fost ocazia perfectă pentru fotografii de groază.

La petrecerea de la Cetatea Sighişoara au fost în jur de 70 de turişti din toate colţurile lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Călătoria prin România se va încheia cu o vizită la Castelul Bran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Petrecere de Halloween la cetatea Sighişoara. Străinii, vrăjiți de legendele cu vampiri sau strigoi