Antena Meniu Search
x

Un bărbat a pierdut toţi banii la păcănele, a distrus aparatul, apoi a bătut o femeie nevinovată pe stradă, în Bucureşti (Video)

Un bărbat foarte nervos ca a pierdut la păcănele toţi banii a distrus aparatul, apoi a ieşit pe stradă şi a snopit în bătaie o femeie nevinovată. Victima s-a prăbuşit sub loviturile atacatorului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.07.2019, 18:01

Un bărbat a pierdut toţi banii la păcănele, a distrus aparatul, apoi a bătut o femeie nevinovată pe stradă, în Bucureşti (Video) - Politia Locala Bucuresti

Un bărbat foarte nervos ca a pierdut la păcănele toţi banii a distrus aparatul, apoi a ieşit pe stradă şi a snopit în bătaie o femeie nevinovată. Victima s-a prăbuşit sub loviturile atacatorului.

O patrulă a Poliţiei Locale Bucureşti a intervenit, apoi a plecat în urmărirea suspectului, care fugise. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de polițiștii locali și a fost imobilizat.

Un bărbat a pierdut toţi banii la păcănele, a distrus aparatul, apoi a bătut o femeie nevinovată

O femeie a fost bătută fără motiv de un bărbat de 40 de ani, care pierduse toţi banii la "păcănele". Nervos, acesta a distrus aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, unde a început să-i agreseze pe trecători. În piața Unirii, o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar loviți de către scandalagiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La câteva minute după agresiune bărbatul fost interceptat, pe baza descrierii martorilor oculari, de o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, findcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenții din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene.

După încătușare, F.G a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor.

Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a pierdut toţi banii la păcănele, a distrus aparatul, apoi a bătut o femeie nevinovată pe stradă, în Bucureşti (Video)