Antena Meniu Search
x

Pistolarul din Constanța, prins după o săptămână. Tânărul de 19 ani și-a împușcat victima în cap, cu un pistol cu bile

Tânărul care a împușcat în cap un bărbat, la Constanța, cu un pistol cu bile, a fost prins abia după o săptămână de la incident. Agresorul are 19 ani şi pentru că s-a opus reţinerii şi avea asupra sa un cuţit a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.09.2020, 08:05

Pistolarul din Constanța, care a împușcat în cap un bărbat, cu pistolul cu bile, prins abia după o săptămână
Pistolarul din Constanța, care a împușcat în cap un bărbat, cu pistolul cu bile, prins abia după o săptămână - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Pistolarul are 19 ani și era înarmat cu un cuțit atunci când a fost prins de polițiști.
  • Pe data de 5 septembrie, el a tras cu un pistol cu bile asupra unui bărbat, provocându-i leziuni traumatice.    

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. 

Pe data de 5 septembrie, el a ameninţat cu acte de violenţă două persoane în timp ce se aflau pe strada Ştefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile şi provocându-i leziuni traumatice şi tulburând ordinea şi liniştea publică.    

Sâmbătă, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa.    

“Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor şi s-a opus reţinerii, a fost necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Totodată, în sarcina persoanei în cauză, poliţiştii au reţinut săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie, în incinta unui imobil din municipiul Constanţa, unde acesta ar fi smuls, prin violenţă, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai  multe persoane”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa, citat de news.ro.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.  

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pistolarul din Constanța, prins după o săptămână. Tânărul de 19 ani și-a împușcat victima în cap, cu un pistol cu bile