Apel disperat pentru un polițist de 21 de ani din Constanța. Alin are nevoie urgent de ajutor!

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 12.09.2020, 07:13.
Actualizat: 12.09.2020, 08:37

Alin Roșieanu, un tânăr polițist din Constanța, are nevoie de sânge după ce a supraviețuit unui cumplit accident rutier, în urmă cu trei zile, la ieșirea din Cernavodă spre Seimeni.

Alin Roșieanu are nevoie de sange

Alin Roșieanu are nevoie de sange

ziuaconstanta/Facebook Sindicatul Europol

Sindicaliștii de la Europol au lansat un apel pentru donarea de sânge, Alin fiind în acest moment internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.

”Salvează-l pe Alin! Donează urgent sânge! Alin Roșieanu este colegul nostru de numai 21 ani din cadrul SRPT Constanța, care în urmă cu două zile a suferit un teribil accident de mașină, acesta fiind momentan internat în stare critică la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța. Viața lui stă acum în mâinile noastre, acesta având nevoie de sânge ca urmare a pierderii unei mari cantități în urma accidentului. Rugăm pe toți cei care pot face a faptă bună, să meargă să doneze sânge, indiferent de grupa sanguină, la orice centru de transfuzie din țară, menționând că donați sânge pentru Roșieanu Alin – Spitalul Județean Constanța”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Un apel la mobilizare a făcut și Victor Maftei, polițistul constănțean martor la două accidente teribile, la Galați și pe Autostrada Soarelui.

”Tânărul nostru frate, Roșianu Alin, internat în stare grava la spitalul Județean Constanța în stare foarte grava are nevoie urgenta de sange. Singura speranța sa fie stabilizat este sa primească sânge ca sa compenseze pierderea masiva din momentul de fata. Asa ca hai sa facem o fapta buna și sa mergem în număr cât mai mare sa donam. Dau și o sticla de vin bun pentru refacere spăl mașina celui care merge, fac aproape orice, fără favoruri sexuale :)). Lăsând gluma la o parte va rog sa mergeți sa donați și sa specificați ca este pentru Alin. Se poate dona și la alte centre doar specificați clar persoana pentru care donați”, a scris Victor Maftei.

Potrivit presei locale, mașina în care se afla Alin, tânărul polițist din Constanța, a intrat într-un copac după ce șoferul, care era băut, a pierdut controlul direcției de deplasare.

Alin Roșieanu era pasager în mașină și a rămas încarcerat până la sosirea echipelor de salvatori. Ulterior, IPJ Constanța a transmis că victimele accidentului rutier sunt polițiști de la Transporturi și se aflau în timpul liber la momentul producerii accidentului.

În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.